2018-as lakásdekor fillérekből

Minden évben újabbnál-újabb trendekkel találkozhatunk, ám a lakás nem egy egyszerű ruhanemű melyet szezonális jelleggel cserélgethetünk. A 2018-ban megjelent lakásdivatban nagy hangsúlyt helyeztek az élénk, harsány színekre, de a fémes hatás is igen jellemző.

[wp_ad_camp_1]

Közkedvelt kombináció lett az arany és a rózsaszín és a kénes sárga a feketével. Az arany tónusú kiegészítőkről sokunknak a karácsony és az azt követő ünnepek jutnak eszünkben, ám ettől 2018-ban el kell rugaszkodnunk. Sokszor többet ér a kiegészítőkkel játszanunk, mint a falak színével. Sokszor talán túl soknak tűnhet egy türkíz, illetve egy bíbor vörös fal. Amennyiben ezeket a színeket a kiegészítőkkel csempésszük be az otthonunkban, máris divatos és megújult lesz a lakásunk. Sokszor elég egy-két színes párnahuzat és máris más jellegű lesz a szobánk. A párnahuzatok fillérekért beszerezhetőek, ám ha rendelkezünk egy kis kézügyességgel mi magunk is elkészíthetjük. Így nem csak költséghatékonyabb leszünk, de biztosan kedvesebb is lesz számunkra az a darab, melyet mi magunk készítettünk el.

Az idei év nagy trendje még a zsúfolt falak. Nagyon divatossá varázsolhatjuk a lakásunkat, ha minél több fajta és méretű képet, illetve képkeretet helyezünk el a falunkra. Rusztikus hatást érhetünk el, és pár száz forintból kivitelezhető. A szobanövények mindig is életet vittek a lakásba, otthonosabbá varázsolták a helyiségeket. Az ide év egyik talán legjobb divatja a szobanövények és azok közül is a mintás levélzettel rendelkezőek. Abban az esetben, ha már rendelkezünk szobanövénnyel semmi esetre se dobjuk ki őket. Jól megférnek majd egymás mellett a régi és az újonnan szerzett darabok nyíllevél vagy anyósnyelv. Ugyanis ezek az idei divatnak teljes mértékben megfelelnek a mintás levélzetükkel.