2019 a disznó éve lesz

A Kínai újén 2019 Február 4. –én köszönt be és ezzel együtt megkezdődik a disznó éve. A 2018-as év a Kutya évében telt, amely tartogatott sok szépet és egyesek számára váratlan fordulatokat is. A Disznó foglalja el az utolsó pozíciót a kínai naptárban.

[wp_ad_camp_1]

A jóslatok szerit igen szerencsés évnek nevezhető a 2019-es év, mind az anyagi befektetések és a boldogságot és a szerelmet illetően. Továbbá meg kell még említeni a jó pénzkereséséi lehetőségeket és a szuper befektetéseket is. A következő év nagyon sok jót ígér, főleg a Patkány és a Bivaly évében szülöttei számára, akiknek boldogságot, boldogulás évét hozza el, illetve jó lehetőségeket ígér a pénzkeresés terén. A Tigris év szülöttjei számára tele lesz tanulással ez az év, és mindenkit arra buzdít, hogy meg kell, hogy tanulják, hogy másokkal hogy bánjanak. Nyúl évében szülöttei számára is csupa jót ígér a 2019-es év, illetve egy jó tanáccsal is ellátja őket, hogyha óvatosan és könnyedén közelítenek másokhoz, akkor sok új barátra tehetnek szert. A Sárkányok számára a Disznó éve a nyugalmat és a újraértékelést hozza el. A Kígyó évében szülöttek számára kicsit nehézkesebb lesz a 2019-es év, ugyanis ebben az évben mindenért meg kell, hogy harcoljanak.

A Ló évében szülöttek számára a 2018-as év nem túl sok jót ígért, viszont a 2019-es év ennél sokkal kedvezőbb lesz a számukra. A Kecske év szülöttei számára, igazán szuper lesz és minden, amibe belekezdenek sikerre viszik, egyszóval egy igazán ambíciózus év lesz számukra. A Majom évben születettek számáéra is minden jót és sok szerencsét ígérnek. A Kakas évében születettek oda kell, hogy figyeljenek az emberi kapcsolataikra, ha sikeresek akarnak maradni. A Kutya évében szülöttek számára minden attól függ, hogy mennyi erőfeszítést tesznek bele. A Disznó évében szülöttek számára csakis is jót ígér a Disznó éve, ugyanis ez az év róluk szól.