7 viccesen szokatlan farsangi jelmezötlet pároknak

Mindjárt itt a farsang, a jelmezes bulik sokasága, úgyhogy nem árt ellesni pár remek jelmezötletet, hogy a buli valóban vidám hangulatban teljen el, hogy ne Te legyél a századik hercegnő. Most pároknak adunk remek ötleteket, melyekkel garantált lesz a siker.

[wp_ad_camp_1]

A só- és borsszóró bizony nem hétköznapi jelmez. Ez a párosítás remek választás, ha nincs kedvetek vagy időtök a tervezgetéssel meg a kivitelezéssel bíbelődni, hiszen egy egyszerű és nagyszerű jelmezről van szó. Elég csupán, ha magatokra kaptok egy-egy óriási, kartonból vagy más anyagból kivágott só-, illetve borsszóróformát. Ezzel az öltözettel szimbolizálhatjátok egyben azt is, hogy elválaszthatatlanok vagytok.

A bacon és tojás sem kevésbé vicces ruha, mint az előző. A jelmez épp olyan egyszerű, mint egy ilyen reggeli is, mivel könnyedén megvalósítható kartonból. Csak vágjatok ki két-két baconszeletet és tükörtojást, majd színezzétek be azt a megfelelő színekkel vagy anyagok segítségével. Amint az apróbb részletekkel is elkészültetek erősítsétek össze valamivel oldalt a kartonokat, és már kész is!

A kaja jelmezek mellett a másik közkedvelt összeállítás a mesefigurás jelmez együttes. Shrek és Fiona például nagyszerű választás, nem is beszélve arról, hogy egy igazán látványos pár lesztek! Ha tehát Te is inkább az aprólékosan kidolgozott jelmezek híve vagy, érdemes emellett voksolnotok. Az átalakulás egyszerűen is megtörténhet, hiszen kölcsönzői ruhával és fejrevalóval már kész is a dolog, de persze vállalkozhatsz arra is, hogy saját magad állítod össze a jelmezeket és zöldre fested magatokat.

A szerelmes mesefigurák másik jól ismert párosa Frédi és Vilma. Ha nem utcai bálba mentek, hanem egy olyan buliba, ahol egészen biztosan kellemes lesz a hőmérséklet, akkor legyetek Ti a közkedvelt kőkorszaki páros! A ruhák egyszerűségének hála nem muszáj bérelni a jelmezt, bátran kiszabhatod őket saját kézzel is.