A Bervina Kft. megkapta a “Díj a sikeres vállalkozásokért”

Ez a díj nagyszerű része a cég életének, hiszen így minden munkatársunk úgy érzi, hogy munkájuk példaértékű. Ez motiváló erőt jelent az új alkalmazottak számára, és növeli a tapasztalt munkatársak hűségét is cégünkkel szemben. Vevőinkben és üzleti partnereinkben megerősítjük a mintegy 30 éve épített bizalmat, egyedülálló termeléssel és folyamatos fejlesztéssel, hogy kielégítsük az ügyfelek egyedi igényeit minden körülmények között.

[wp_ad_camp_1]

Katt ide a részletekért és mindent megtudhat cégünkről és termékeinkről is, tehát itt a helye nálunk ha ön is minőségi szíjakat szeretne vásárolni és ha tőlünk rendel akkor villámgyors lesz a kiszállítás is. A díjátadó ünnepségen a gyár és az értékesítő munkatársai is részt vettek, hogy személyesen megtapasztalhassák az érmek ünnepi pillanatait. Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter, a “Díjak a sikeres üzletért” díjazására szólította fel cégünket. A Kormány elsődleges fontosságúnak tartja a KKV-szektor bruttó hazai termékhez való hozzájárulásának további növelését, ezért 2020-ig 15-20 százalékkal többet szeretne elérni, mint a jelenlegi 55,2 százalékot a GDP növekedéséhez- hangsúlyozta Varga Mihály, A nemzetgazdasági miniszter, a csütörtökön megrendezett a “Sikeres vállalkozások díja” díjátadó gáláján Budapesten.

A díjátadó ünnepségen a pénzügyminiszter a kkv-finanszírozás területén elmondta, hogy a kormány 2012 őszén jelentősen felemelte az Eximbank Garanciaalapú Alapját 320 milliárd dollárral, és lehetővé tette, hogy tevékenységét kiterjessze a hazai szolgáltatókra , valamint az exportorientált befektetések finanszírozását is elvállalta. Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni erről, bátran keresse fel weboldalunkat hiszen itt minden részletet megtudhat majd cégünkről és termékeinkről is.