A Csenge Panzió mesés utazásra invitálja a pihenés világába!

Ha már elege van a folyamatos rohanásból, az állandó stresszből vagy egyszerűen csak szeretné meglepni kedvesét és természetesen saját magát egy kellemes, romantikus hétvégével, akkor várja a Csenge Panzió idilli környezetben, a mesés Balatonszárszó központjában, ahol a csend és a nyugalom az úr.

[wp_ad_camp_1]

Annak érdekében, hogy még a legmerészebb elvárásoknak is maximálisan megtudjunk felelni, hogy minden igényt a legmesszemenőbbekig kitudjunk elégíteni 2013-ban, avagy ez év folyamán teljesen felújítottuk a panzió egész épületét.

A Csenge Panzióban minden egyes szoba tágas, és kényelmes bútorokkal van berendezve, a pihenés igazi kis oázisát kínálva a vendégek számára. Emellett a szobák ideális klímát biztosítanak, hiszen mennyezet-hűtésűek és fűtésűek. Hogy mozgássérült vendégeink se érezzék magukat hátrányban az akadálymentesített szobák is biztosítva vannak. A panzió egész területén pedig elérhető az internet kapcsolat, az ingyenes WIFI által.

Hogy a pihenésre szánt idő igazi üdülés legyen, a vendégek élvezhetik a kültéri fűtött medencét és napozó ágyakat, amíg az aktív kikapcsolódás hívei, a természet szerelmesei élhetnek a kerékpár bérlés szolgáltatásunkkal, melyek által adott a gyermek és felnőtt Bottecchia olasz kerékpárok választéka. A gyermekek számára biztosított egy jól felszerelt és biztonságos játszótér is, hogy a család legifjabb tagjai se unatkozzanak.

Ismerje meg Balatonszárszó legjobb szállóját, a Csenge Panziót és biztos lehet benne, hogy elégedett lesz, hogy pozitív energiával telve tér majd vissza a hétköznapokba, hogy szinte Önre sem fognak majd ismerni! A rendkívül kedvező árak, a készséges és barátságos kiszolgálás, a csodás természet várja Önt is.

Keresse fel honlapunkat a http://csengepanzio.hu oldalon a bővebb információk érdekében, ahol minden kérdésére válaszolunk is!