A feledhetetlen vízi túra Rád is vár!

Ha már a Te érdeklődésed is felkeltették a vízi túrák és úgy gondolod épp itt lenne az ideje kipróbálni, akkor a Fodor család szeretettel és természetesen feledhetetlen vízi túra élményekkel vár! Nehéz mindig érdekes és főként érdemes kikapcsolódási lehetőséget találni, holott a választék igen széles, ám ha mellettünk dönt biztos lehet benne, hogy minden képzeletét felülmúló élményekben lehet része.

[wp_ad_camp_1]

A vízi túra nálunk nem csak abból áll, hogy csónakba ülünk és átevezzük a Tiszát, hanem rengeteg élménydús programot kínálunk ami által, a vízi túra egy hosszú évek múltán is feledhetetlen élmény lesz. Mindenki kitudja választani a számára leginkább megfelelő programot, ami lehet csak egy hosszú hétvége vagy akár egy egész hét is.

A vízi túrákhoz nem kell semmilyen előképzettség sem, tehát nem csak azok jelentkezhetnek akik már eveztek vagy vettek részt hasonló programokon, hanem tulajdonképpen bárki, aki szereti a jó programokat, a vizet és a szórakozást. Minden vízi túra előtt tartunk egy kis gyakorlatot felkészítésként, ami által mindenki megtanulhatja az alapokat. Aki nem tud úszni az mentőmellényt kap, a fiatalkorúaknak pedig kell egy szülői engedély, tehát valóban mindenkit szívesen látunk.

A vízi túra során csodálatos, festői szépségű tájakkal ismerkedhetnek meg a részt vevők egy teljesen új megközelítésből, hiszen a vízen minden más, minden közelebbi, mintha a szárazföldről szemlélnénk. A holmikat, a sátrakat egy kisértőkombi szállítja, tehát amiatt sem kell aggodalmaskodni, nem kell azokat cipelni, a megállóhelyen mindeni elkapja a saját felszerelését és már kezdődhet is a sátorozás és az esti bográcsozás úgyszintén.

Szeretettel várunk Titeket is, ha ezen a nyáron egy élménydús, feledhetetlen programon szeretnétek részt venni, hiszen az általunk biztosított vízi túra biztosan elnyeri tetszéseteket! Honlapunkon várnak a bővebb információk és a programok sokasága!

Forrás: Vízi túra