A figyelmesség jele, avagy az ötletes köszönetajándék

A köszönetajándék igazi figyelmességről árulkodik és jelzi a barátok számára, hogy nagyra becsültük barátságukat eddigi éveink során és köszönjük segítségüket az esküvői előkészületek terén. A köszönetajándék szinte egyetlen esküvőről sem hiányozhat, hiszen egy olyan apróságról van szó, aminek nem is az értéke, sokkal inkább az eszményi jelentőségi számít, ám mégis érdemes azt megfelelő formában átadni úgy, hogy valóban egy aranyos kis meglepetésnek hasson.

[wp_ad_camp_1]

A Jánosi Könyvkötészet gondolt a fiatal párokra és ezért csodás köszönetajándék tartókat talált ki, melyek közül mindenki kitudja választani a számára leginkább megfelelőt, ami illik a már meglévő, illetve megbeszélt díszlethez, valamint az esküvői meghívóhoz is egyaránt.

A köszönetajándékok között van tasakos köszönetajándék, melynek egyik fele ültetőkártya, a másik felén pedig a menyasszony és a vőlegény neve szerepel a dátummal és a megfelelő szövegezéssel együtt. Ez egy igazán praktikus megoldás, hiszen még spórolást is jelent úgy, hogy közben semmiről sem kellett lemondani. A kis tasakba pedig a pár belecsempészhetik a vendégeknek szánt apró figyelmességet. A gyöngyházfényű, különféle szalagokkal átkötött köszönetajándékok csak még szebbé varázsolják az asztalt, annak díszítését, igazi eleganciáról árulkodnak.

A másik nagy kedvenc a kézzel készített dobozos köszönetajándék, ami szintén remekül mutat az asztalon és mivel egy csodás kis dobozról van szó, így még emlékbe is megőrizhető. A színek és stílus sokféle változata megtalálható a kínálatban, a formák természetesen úgyszintén, ugyanis van például tortaszelet formájú köszönetajándék is.

Ha Ön is ötletes és egyedi köszönetajándékkal szeretné meglepni a vendégeit, barátait, akkor keresse fel honlapunkat és válogasson kedvére a valóban csodás és díszes, elegáns ajándékötletek közül, majd rendeljen pár kattintással, otthona kényelméből!

Forrás: Köszönetajándék