A flottamenedzsment rendszer jótékony hatásai egy vállalaton belül

Manapság egyre jellemzőbb, hogy a nagy vállalatok nagy gépparkkal rendelkeznek, melyek karbantartása és vezénylése, nagyon pontos szervezést igényel.

[wp_ad_camp_1]

Flottamenedzsment rendszer számos, olyan funkcióval rendelkezik, amely megkönnyítheti egy vállalt életet és gördülékeny működését. Több értelemben is megfogalmazhatjuk, hogy valójában mit is jelent ennek a rendszernek a működése. Tágabb értelembe vége miden olyan feladat elvégzését ide soroljuk, melyek egy gazdálkodó egység járműparkjával kapcsolatban felmerülhetnek. Szűkebb értelemben viszont, csak a járművekkel kapcsolatos adminisztrációt soroljuk ide. Amennyiben egy vállalat úgy dönt, hogy alkalmazni szeretne egy flottamenedzsment rendszert, akkor ezzel megkönnyítheti az egész géppark menedzselését. Ma már számos fajta funkcióval ellátott flottamenedzsment rendszert megtalálunk a piacon.

A T.E.L.L. Software Hungaria Kft. által forgalmazott easyTRACK GPS alapú nyomkövetői, járműkövetői, illetve flottamenedzsment rendszerei mind internet alapú, melyek a világon bárhonnan elérhetőek a globális rendszernek köszönhetően. Ezek a rendszerek rendelkeznek navigációval, egyes járművek esetén élőben nyomon követhetőek, védelmet biztosítanak lopás ellene, kommunikációs eszközöket tartalmaz, amely által csökkenhetnek a költségek. Továbbá útvonaltervezésre is van lehetőség, előzetes kalkuláció elvégzésére, amely által kiszámolhatjuk a fogyasztást, illetve a megérkezés időpontját. A járművek kontrollját is elvégezhetjük az effajta rendszerek alkalmazása által és javíthatunk a gépjármű vezetők stílusán is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a +36 25 530 130-as telefonszámon.