A hangszigetelés utólag is adott, praktikus vékony lapokkal

Ma már a szigetelés szinte minden lakásban követelmény. Aki most építkezik az a költségekbe biztosan bele is kalkulálta, de az utólagos szigetelés sem ritka, hiszen számos előnnyel jár, melyeket érdemes kihasználni. A kétszeres ipari nívódíjjal is jutalmazott PhoneStar Csendlap kategóriájában páratlan hanggátló tulajdonságokkal bír, így ha az utólagos szigetelés az a szolgáltatás, mely terén érintett, akkor érdemes megismernie ezen új termékeket.

[wp_ad_camp_1]

A szigetelőlap nagyon vékony, így a hasznos teret csak alig csökkentő rendszer alakítható ki általa, mely segítségével véglegesen megoldható a zajterhelésnek kitett épületek falainak, padlójának és mennyezetének hangszigetelése akár utólag is. A szabadalmaztatott és Magyarországon gyártott, CE minősített PhoneStar lapokról tudni kell, hogy természetes alkotóelemeinek, ami a cellulóz és szilícium, köszönhetően környezetbarát és antiallergén is egyben, tehát minden fontos tulajdonság adott, ami csak számít.

A lapok vastagsága csupán 10 vagy 15 mm, ennek ellenére mégis annyi hangot csillapít, mint egy 30 cm vastag téglafal, ami azt jelenti, hogy annál hússzor hatékonyabb. A gyorsan, tisztán, és persze egyszerűen beépíthető, a falra, padlóra, mennyezetre, tetőbe vagy akár kültéren is alkalmazható lapok kiemelkedő léghangcsillapító és lépéshang-csillapító képességgel bírnak, illetve kimagasló hőtároló tulajdonsággal is rendelkeznek, a teherbírásuk pedig kifejezetten magas.

Amennyiben a hangszigetelés témája foglalkoztatja érdemes megismernie a PhoneStar lapokat, melyek teljesíti a hanggátló termékek három alapvető követelményét, ami a tömeg, a rugalmasság és a többrétegűség. A védelem a léghangok, azaz a levegőben terjedő hangok és a kopogóhangok ellen, amelyek a födémeken és a gépészeti elemeken át terjednek, ezen rendszer segítségével adott!