A hangulatos szálláshely Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló nagyon közkedvelt üdülési célpont. A Debrecentől mindössze 22 kilométerre található fürdőzőhely vonzereje a gyógyvizében rejlik. A gyógyfürdőt a vendégek igényeihez alakították ki, így strand, aquapark és fedett aqua-palace része is van. A strandon 13 medence található hullám-, pezsgő-, gyermek-, tan- és omegamedencékkel. Az aquapark egy igazi csúszdaparadicsom, óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister és Niagara csúszdákkal.

[wp_ad_camp_1]

Hajdúszoboszló szállás választéka nagy, de nem mindegyik felel meg az oda látogatók elvárásainak. Több száz szállás közül választhatnak a turisták. Ha magas szintű felszereltséggel és igényes berendezéssel rendelkező szállásra vágyik valaki, akkor a Hotel Járja ajánlatai közt érdemes szétnéznie.

A Hotel Járja Hajdúszoboszló szállásai közül az egyik legjobb, hogy közvetlenül a fürdő bejáratánál található. A remek adottságokkal rendelkező hotel nagycsaládosok számára is kényelmes szállást biztosít. Aki most foglal szállást a főszezonra, az 10 százalék kedvezményben részesül. Emellett számos egyéb akcióval várják a látogatókat a hotelben, melyek mindegyike megtalálható a hoteljarja.hu internetes oldalon.

A hotel tulajdonosai több, mint 20 éve kezdtek el üdültetéssel foglalkozni, egy kis panzióval, ami mára egy gyönyörű, mindennel felszerelt hotellé nőtte ki magát. Eredményességüket kitartó munkájuknak és állandóan megújuló, kedvezményes ajánlataiknak köszönhetik. Az igazi családi vállalkozású hotel 20 szobával és 70 férőhelyes étteremmel áll a vendégek rendelkezésére az év minden napján. A Hotel Járja kifejezetten emberközpontú felszereltséggel és vendégbarát kiszolgálással rendelkezik, ezért rengeteg a visszatérő vendégük, akik évek, sőt évtizedek óta újra és újra remek vendéglátásukat választják.