A herefájdalom az impotencia és meddőség előjele is lehet

A herefájdalom egyik kiváltó oka lehet például a herecsavarodás, ami azt jelenti, hogy a herezacskóban megfordul a here és így korlátozódik a vérellátás, és így a szövetek is elhalnak. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

A herefájdalom az impotencia és meddőség előjele is lehet és ha többet szeretne megtudni erről, akkor keresse fel bátran a belvarosiorvosicentrum.hu-t, hiszen itt megtalálhatja az impotencia és a meddőség teljes leírását is, ezért érdemes benézni hozzánk, ha önt is érdekli a téma. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja majd az impotencia és a meddőség egyéb előjeleit is. Ha sportsérülés során valamilyen fájdalmat érez, az általában magától is elmúlik, viszont akkor már orvoshoz kell fordulni, amikor krónikus fájdalmat észlel. A herefájdalom általában valamilyen alapbetegséggel együtt jelentkezik, nem pedig egymagában, ez az amit előbb kezelni kell, de minél előbb orvoshoz fordul, annál hamarabb tudják elkezdeni a megfelelő kezelést.

Ha vizelési problémákat is tapasztalna még a herefájdalom mellett, akkor érdemes rögtön egy urológushoz fordulni, aki vérvételt, vizeletmintát és egyéb vizsgálatok is kérhet, hogy megállapítsa a problémát. Miután megtalálták a problémát, megkezdődhet a gyógyszeres kezelés, vagy súlyosabb esetekben műtéti beavatkozásra lehet szükség. Amennyiben további információkat szeretne megtudni a herefájdalomról, érdemes lehet felkeresni weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t és itt a meddőség teljes leírását is megtekintheti. Ha kérdéseket szeretne feltenni vagy időpontot kérne, vegye fel bátran a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@boc.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja a +36 30 870 74 27 telefonszámot is, és kollégáink mindenkinek válaszolnak majd.