A káros hullámpala helyett válaszd a természetes megoldást!

Egy vidéki táj képéhez hozzátartozik a környezetszennyező, cserére érett hullámpalával fedett mezőgazdasági épületek látványa is. Ezek hatékony és számos előnnyel járó felújítására kínál egyszerű, gyors és költséghatékonyan megoldást a környezetbarát, szálcement alapanyagú, modern sík- és hullámpala.

[wp_ad_camp_1]

A már elöregedett, kopott, töredezett, környezetszennyező azbesztpala és hullámpala tetők felújítása az elmúlt évtizedben sajnos csak elenyésző arányban történt meg. Az anyagi jellegű akadály talán a legnagyobb gond volt, hiszen ez már magában gyakran költségesebbé tette a tető felújítását a tervezettnél. A másik akadály, hogy nem állt rendelkezésre a hullámpala javításához vagy részbeni cseréjéhez szükséges építőanyag sem.

A kifejezetten környezetbarát, szálcement alapanyagú, modern sík- és hullámpala gyártásában évtizedes tapasztalattal rendelkező Eternit tetőfedő anyagaival szerencsére már egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan megoldható a hullámpala tetők felújítása. Általa végre megszabadulhatunk a ma még sok helyen megtalálható, a környezetre nagyon is káros azbeszt hullámpalától méghozzá úgy, hogy azt modern, vegyileg semleges hullámpalával helyettesítjük.

A modern hullámpalák egyik nagy előnye, hogy a természetes, szálcement alapanyagú palatető megfelelő mikroklímát teremt a mezőgazdasági termékek tárolására, valamint az állattenyésztés számára is. A tetőfedő anyag biztosítja a páratartalom-szabályzását, az önműködő páradiffúziónak köszönhetően pedig egy esetleges költséges szellőztetőrendszer beszerelése is megtakarítható.

A modern hullámpalák előnyös tulajdonságai között meg kell említeni az éghetetlenséget, a jelentős teherbíró képességet, a korrózióállóságot, a kórokozókkal szembeni ellenálló képességet, valamint a fagy- és UV állóságot is és az Eternit által kínált 25 év garanciát.