A kismamák nagy kedvence

Sokszor találkozhattunk már, olyan kismamákkal, melyek az állandó alvászavarra panaszkodtak. Ezt mára már könnyedén orvosolhatjuk egy kényelmes kismama (szoptatós, terhes) párna alkalmazásával.

[wp_ad_camp_1]

Még a baba megszületése előtt is nagyon hasznosnak bizonyulhat, hiszen jól alátámasztja a derekat és a növekvő pocakot is egyaránt. Így könnyíthet a derékfájdalmakon, későbbiekben mikor megszületik a baba, akkor pedig tehermentesíti a gerincet, nyakat, a kismama karját és élvezetesebbé teszi a szoptatást. Azon sem kell aggódnunk, hogy a terhesség, illetve a baba etetése után mit kezdünk a nagy méretű párnával. A gyermekek imádni fogják, és a gyerekszoba kedvenc darabjává válik. Több mérteben és formában is kaphatunk kismama párnát. A párnák vidám, színes huzatokkal rendelhetőek. A Banán párna 150 x 40 cm mértekkel rendelkezik. Minden párna levető huzattal készül a megfelelő higiénia érdekében. A párnák első osztályú poliészter gyöngyökkel vannak kitömve.

Nem árt megjegyezni, hogy az mellett, hogy magas kényelmet nyújt a poliészter gyöngyökkel kitömött párna, de egy jellegzetes zizzenő hanggal rendelkezik. A párnát bevonó húzat, nagyban tompít ezen a hangon, ám érdemes kipróbálni megvásárlás előtt, nehogy túlzottan zavaróan hasson ránk, és ne tudjunk tőle pihenni. Az mellett, hogy stabil alátámasztást nyújt a növekvő pocaknak, rugalmas és teljesen átveszi a testünk formáját, így kölcsönözve a kényelmes és nyugodt pihenést. Több cég is foglalkozik már kismama párna készítésével, ezért érdemes vásárlás előtt több helyen is szétnézni, ugyanis nagy árkülönbségekkel találkozhatunk. Amennyiben rendelkezünk egy kis kézügyeséggel, saját magunk részére is elkészíthetjük. Az interneten számos mintát találunk hozzá, munka megkönnyítése érdekében.