A különleges hatással bíró Goji bogyó – Medicura bio goji berry!

Kínának azon a részén, ahol az emberek rendszeresen fogyasztják a goji berry bogyót tizenhatszor nagyobb a századik életévüket megélő emberek aránya, mint az ország egyéb területein. Ebből is egyértelműen látható, hogy egy különleges növényről van szó, amit érdemes megismerni. A kínaiak a goji bogyó fogyasztását ajánlják többek között máj betegség, látásjavítás, immunerősítés esetén erős antioxidánsról tartalma miatt.

[wp_ad_camp_1]

A Goji bogyó – Medicura bio goji berry olyan magas tápanyag tartalommal rendelkezik, amit a legtöbb társa még csak meg sem közelít, valamint a ma ismert növények közül a goji berry tartalmazza a legnagyobb arányban a béta-karotint, ami fontos szerepet játszik a szem egészségének megóvásában és a szabadgyökök lekötésében is. Fontos tudni, hogy ezen tulajdonságai mellett a farkasbogyó megelőzi a rák és egyéb daganatos megbetegedések kialakulását.

Igazán érdekes, hogy a goji berry tizenkilenc aminosavat és huszonegy nyomelemet tartalmaz, közöttük a rákellenes germániumot is. A goji bogyóban fellelhető a lícium, nagyon erős antioxidáns forrás, sőt ötszázszor annyi C-vitaminnal tölti fel a szervezetet, mint a narancs vagy egyéb gyümölcsök. A Goji bogyó – Medicura bio goji berry képes az emlékező képességet is javítani, ugyanis serkenti az agy működését, de még a prosztatára és menstruációra is pozitív hatást gyakorol.

A Goji bogyó – Medicura bio goji berry rendszeres fogyasztása különösen ajánlott mindenki számára, aki egy kicsit is törődik az egészségével, aki irodában dolgozik, tehát ülő munkát végez, aki immunrendszere erősítésével szeretné megelőzni a betegségek kialakulását, aki szív- és érrendszeri problémákkal küzd vagy máj panaszai vannak. Látogasson el webáruházunkba és ismerje meg a farkasbogyót, nem fogja csalódás érni!