A lefolyótisztításról szakszerűen

A leggyakoribb dugulásfajta a mosogatóké, mely sajnos kikerülhetetlen. A nagyobb anyagok, ételmaradékok csövekbe jutását meggátolhatjuk, de a zsírosabb edényekről vízbe kerülő lé lefolyóba jutását nem.

[wp_ad_camp_1]

A XVII. kerületi lefolyótisztítás szakterületén cégünk kiemelkedően jó minőségű szolgáltatásokat nyújt megfizethető áron. Sőt, garanciával vállaljuk a munkálatok elvégzését. A XVII. kerületi lefolyótisztítás szakemberei arról is gondoskodnak, hogy tisztaságot hagyjanak maguk után, így Önnek nem kell takarítania a munkálatok befejezése után.

A mosogatóban használt műanyag-, illetve fémszűrő segít ugyan valamelyest, hogy a nagyobb ételmaradékok ne kerüljenek a csövekbe, de a zsír ellen nincs védelem. A XVII. kerületi lefolyótisztítás vízvezeték szerelőkből álló csapata azt javasolja, hogy a kávézaccot ne öntsük a mosogatóba. A zsíros víz okozta dugulások után ez a második leggyakoribb veszély a lefolyók csöveire. A kávé elfogyasztását követően, lehetőség szerint másutt mossuk el a kávéscsészét. A szűrő ugyanis nem képes meggátolni a zacc lefolyóba kerülését. A XVII. kerületi lefolyótisztítás szakszerű munkát végez, ha a házi praktikák csődöt mondtak, vagy ha nagyobb a baj.