A legfinomabb illatok a kellemes közérzetért

Ma már rengeteg lakásillatosító közül válogathat az, aki szeretné, hogy otthonában mindig friss és kellemes illatok uralkodjanak. Természetesen nem csak az illatok terén nagy a választék, hanem a felhasználás módja szerint is mindenki válogathat kedve szerint az illatgyertyák, az aromaolajok és pumpás kiszerelésű lakásparfümök sokasága közül. Összegyűjtöttük olvasóink számára a legkedveltebb és legjobb illatokat, melyek remek tippeket adnak, ha nem tud választani, illetve ha a legjobbat keresi az illatosítók terén.

[wp_ad_camp_1]

A nagyszerű Claremont&May Pomegranate lakásparfümök előnye, hogy igen intenzív és tartós az illatuk ahhoz, hogy akár egyetlen pumpálásnyi parfüm is órákig érződjön. Az illata is kellemes, hiszen ínycsiklandozó gránátalmaillattal frissíti fel az otthona helyiségeit.

A kiváló Candied Fruit Home Perfume lakásparfümmel édesebbé teheted az otthoni pihenést, meghozza a hangulatot egy kis romantikázáshoz, hiszen a kandírozott, mézesmázos gyümölcskivonat finomabbá varázsolja a levegőt. Ha szereted az édesebb illatokat és valami különleges illatélményre vágysz, akkor ez az illatosító a legjobb választás.

Amerika kedvenc illatgyertyái, illatosítói, a Yankee Candle Home, már Magyarországon is elérhető. A kínálat hatalmas, ám a Home, sweet home illatcsalád biztosan elnyeri a tetszésedet, ugyanis kellemes, fahéjas, édes tea illatát árasztja szét otthonodban akár 150 órán keresztül.

A L’Occitane Verbena illatosítót leginkább a forró napokra ajánljuk a frissítő verbéna citromba hajló és energetizáló illata miatt. Ebből elegendő egy kevés permet is ahhoz, hogy az otthonod levegőjét felfrissítsd egész napra, valamint a verbéna még a kellemetlen szagokat is megtudja szüntetni.

Ha viszont szagokat akar eltüntetni, mint például a dohányszag, akkor az angol Colonial Candle Vive Fresh and Clean illatosító ajánlott, ami visszafogott, friss illattal árasztja el otthonát.