A legjobb alternatíva az izzók helyett

Mindenki ott próbál spórolni, ahol csak tud, hiszen manapság minden forint számít. Nem is gondolnánk, hogy a különféle világítási rendszereken mennyi pénzt meg lehet spórolni, viszont bizony így van. A legújabb és eddig egyben leghatékonyabb rendszer, mely az izzókat feltudja váltani a Solarspot bevilágító rendszer, ami a Nap természetes erejét használja, így különösen alkalmas áruházakban, irodaházakban, raktárépületekben, iskolákban, lakóházakban és még számtalan más területen is természetesen.

[wp_ad_camp_1]

A Solarspot rendszer különféle nagyságokban kapható attól függően, hogy hol is fogják alkalmazni, tehát mérete függ a hely nagyságától, magasságától, szerkezetétől, azaz a megvilágítandó tér belső adottságaitól. A rendszer működési elve azon alapul, hogy tetőn elhelyezett kristálytiszta kupolára érkezik az égboltból a minden irányából szórt vagy közvetlen napfényt. A kupolában egy optikai lencse van elhelyezve, amibe gyűjti és továbbítja a speciális csatorna falaira a fényt.

Természetesen a fénygyűjtő kupola, az benne található lencse és a csatorna is rendkívüli fényvisszatükröző képességű. Mindezen elemek falai együttvéve úgynevezett optikai tölcsért alkotnak. A fal a speciálisan megtervezett tulajdonságiból kifolyólag nem veri vissza az infravörös hosszú hullámokat, tehát a rendszer hőtermelő hatása minimális, továbbá nem tartalmaz ezüstlemezt és ezért nem is áll fenn a veszély, hogy a visszaverő réteg leválik vagy más egyéb baja esik.

A Solarspot rendszer a nagyszerű RIR-kupola és a Vegalux-csatorna technológiáknak köszönhetően még borús időben és hajnali vagy esti fényviszonyok esetén megfelelő fényviszonyokat tud biztosítani a ritkás fényből.

Ezen páratlan rendszer segítségével megoldható a fény elvezetése több tíz méter hosszan is, tehát bármilyen helyiséget belehet vele világítani úgy, hogy csak egy egyszeri befektetésről van szó és nem kell többé izzót cserélni, fizetni a világítási költségeket.