A legjobb és legolcsóbb házi arcpakolás

Hurrá, lassan vége a télnek és egyre többet élvezhetjük a tavaszi napsugarakat, melyek egészen a csontunkig hatolnak. A tavasszal együtt elérkezik a felfrissülés ideje is, melyhez most mi mutatunk egy jó tippet.

Tavasszal még igen szegényes a zöldség és gyümölcs kínálat, ám nem kell keseregni egyre több minden lesz kapható. Viszont addig azzal dolgozunk amink van. Az alma egy igen univerzális gyümölcs ugyanis az télen és nyáron is egyaránt kapható. Azon kívül, hogy finom el kell, hogy mondjuk, hogy csodás hatása van a szervezetünkre kívül, belül egyaránt. Amely annak köszönhető, hogy tele van vitaminnal. A következő arcpakolás is alma segítségével készíthető el, amit be szeretnénk mutatni. Az mellett, hogy fillérekből kijön, nagyon könnyen elkészíthető is. Továbbá előnyére szolgál, hogy semmilyen mesterséges anyagot, illetve tartósítószert nem tartalmazz, mint a legtöbb készen vásárolható kozmetikum. A következő arcpakolás szuperül regenerálja a bőrt és ránctalanító hatással is rendelkezik.

Az elkészítéséhez nem lesz másra szükségünk, mint egy reszelt almára, 2 kanál citromlére, illetve kettő kanál tejfölre. Elsőre nagyon fura kombinációnak tűnik, de higgyük el, hogy hatásos. Ahhoz, hogy az arcpakolás maximálisan kitudja fejteni a hatását, nyilván az kell, hogy először letisztítsuk a bőrünket. A tejföl esetén fontos még elmondani, hogy a magasabb zsírtartalmú a javallott. Amennyiben az összes összetevőt összekevertük, akkor felvihetjük az arcunkra a csodapakolást. Majd próbáljuk meg a pakolással együtt 20 percet pihenni. Abban az esetben, ha extra száraz a bőrünk, akkor pár csepp narancs is jól jöhet. Próbáljuk ki, nagyon fog örülni a bőrünk. Igazi tavaszi felfrissülés lehet ez a könnyen elkészíthető arcpakolás.