A legjobb fogfehérítő fogkrémek

Mindig is olyan vakítóan fehér fogsorra vágytál, mint amilyeneket a filmekben, vagy a vörös szőnyegen láthatunk a sztárok esetében? Akkor mi most segítünk ennek elérése érdekében.

Ám el kell, hogy mondjuk, hogy a legtöbb esetben semmi ok az irigységre, ugyanis sokszor ezek csak retusált fogak. Vagyis a valóságban közel sem csillognak ilyen szépen. Ám egy biztos, a márkás méregdrága ruháknál és a csodás kiegészítőknél, sokkal fontosabb lehet egy szép fehér fogsor. Nagyon sokan esküsznek a Sensodyne Whitening fogkrémre. El kell mondanunk, hogy nem az egyik legolcsóbb fogkrém, ám az biztos, hogy tartós használat esetén szép eredményeket érhetünk el általa. A következő termék szintén nem egy megszokott hagyományos fogkrém. Ám kapható nagyobb drogériákban és gyógyszertárakban is. Ez pedig Perl Weiss. Azok, akik használják, már két hét után látható eredményről számoltak be. Az előbb említett két fogkrém, nagyon hatásosan bánik el a dohányzás, illetve kávé és tea által keletkezett lerakodásokkal. Melyek a legtöbb esetben az elszíneződött fogak egyik legnagyobb ellenségei.

A következő két márka talán már sokkal ismertebb lesz, ugyanis a fogápolásban már nagyon régóta jeleskednek. Az egyik kiválóan alkalmazható fogkrém a különféle elszíneződések elkerülése érdekében a Colgate terméke. Mégpedig a Herbal White. Ezt a fogkrémet külön azoknak ajánljuk, akiknek érzékeny az ínye. A legtöbb fogfehérítő termék durva vegyi anyagokat tartalmazz. Ám ez a termék kizárólag Herbal összetevőket tartalmazz. Megtalálható benne a kamilla, zsálya, mályva, stb. A következő termékünk pedig Blend-a-med Soda Bicarbonate. Ez a fogkrém a szódabikarbóna erejével tisztítja és fehéríti a fogakat, mindenféle vegyi anyag nélkül.