A legkorszerűbb felszereltséggel rendelkező fogászati rendelő

Sokunk számára első helyen szerepel a félelmi listán a fogászat. Valljuk be őszintén senki sem szereti, de annak érdekében, hogy megelőzzük a bajt, jobb ha még akkor fordulunk szakorvoshoz még ne észlelünk fájdalmat.

Fogorvos Győr a legkorszerűbb felszereltséggel és professzionális ellátással várja minden kedves páciensét. Dr. Deák Henrietta 2001-ben fejezte a tanulmányait a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. A tanulmányok befejeztével mind külföldön és belföldön is egyaránt számos képzésen vett részt, annak érdekében, hogy a hozzáforduló páciensek részére a legmodernebb eljárások által hozza el az orvoslást. Legyen szó esztétikai, konzerváló fogászatról, vagy éppen fogpótlástanról, illetve implantológiáról állunk rendelkezésére. 18 év szakmai tapasztalat után végre úgy érzetem, hogy megérettem egy saját magánrendelő megnyitására. A rendelőm a legmodernebb gépek sokaságával van felszerelve, továbbá egy saját fogtechnikai laborral is rendelkezünk.

A rendelőnk teljes mértékben a nyugalmat árasztja és arra törekedtünk, hogy a páciensek kellemes környezetben tölthessék a várakozással múló időt. Annak érdekében, hogy elkerüljük a hosszas sorokat, a páciensek mindig előre egyeztetett időpont alapján érkeznek. Nálunk az orvoslás nem egy versenyfutás, ezért mindig kellő időt fordítunk egy-egy betegre. A legfőbb célunk, hogy elégedetten és széles mosollyal távozzanak a vendégeink. Amennyiben Ön is szeretne egy korszerű és professzionális kezelésben részesülni, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A bejelentkezést megteheti online vagy telefonon is egyaránt. Elérhetőségeink: +36 30 6099 252-es telefonszám, illetve az info@colordent.hu e-mail címen.