A legnagyobb segítség felújítás, szigetelés terén

Amikor egy lakás felújítására kerül sor mindenki szeretné a legjobb megoldásokat választani, a gyors és hatékony kivitelezést. A Peakseal ilyen esetben remek választás, hiszen egy olyan akrilbázisú, rugalmas, környezetbarát emulzió, mely tökéletesen vízszigetelést és egyben fényvédő réteget képez a felvitt felületen.

[wp_ad_camp_1]

A készítmény egyaránt alkalmazható lapostetők, teraszok és vizeshelyiségek, medencék esetében vízszigeteléseként, illetve régi szigetelések, palafedések felújítására is. Az emulzió felettébb hatékony fényvédő réteg is egyben, mely így tartóssá teszi a bevonatot. A vízzel hígítható, sűrű, folyékony, kenhető emulzió száradás után azonnal mosható. A festék egy színtartó, rugalmas és vízzáró bevonatot képez.

A Peakseal könnyedén felhordható kefével, hengerrel, korongecsettel, sőt még szórópisztollyal is. A bevonat kifejezetten gyorsan szárad, valamint tudni kell, hogy a keletkező kisebb felületi sérülések a teljes felület megbontása nélkül is javíthatóak. A Peakston NCS színskála alapján nem kevesebb, mint 908 féle árnyalatban készül, így biztosan megtalálja az elképzelései számára leginkább megfelelő emulziót.

A legfőbb alkalmazási területek, amikor alkalmazása kifejezetten javasol az új lapostető szigetelése, a hagyományos anyagokkal szigetelt felületek felújítása, az eternit-, sík- és hullámpala festése és felújítása vízszigeteléssel, a különféle vizeshelyiségek teknőszigetelése, a meglévő szigetelés fényvédő rétegeként, ugyanis UV álló, továbbá a külső vízszigeteléssel ellátott medence belső felületének festése esetében.

Rendeltetéstől függően kétféle technológiával történhet a készítmény felhordása. A normál felület esetében a szigetelőanyag két rétegben hordandó fel a gyártó instrukciói alapján, amíg erősített felület képzéséhez üvegszövet háló használata is javasolt, de a termék ennél a technológiánál is ugyancsak két rétegben hordandó fel.