A legtermészetesebb öblítő

Manapság egyre nehezebb olyan termékekkel találkoznunk, melyek valóban természetes alapanyagokból és mesterséges anyagok hozzáadása nélkül készülnek. Cleaneco Bió Zéró Öblítő 1 liter több mint 30 mosáshoz elegendő.

Az 1 literes öblítő garantáltan megéri a pénzét. A teljes terméklistánk megtalálható a weboldalunkra kattintva, amely a www.cleaneco.hu címen elérhető. Az általunk készített házi és ipai felhasználásra készült termékek, mint 100%-ban természetes összetevőkből és napenergia felhasználásával készülnek. Továbbá kizárólag növényi alapanyagokat használunk fel, melyek a legkorszerűbb környezetkímélő technológia által állítunk elő. A cégünk legfőbb célja, hogy az első osztályú minőségi árut kínáljon, igényes csomagolásban és elérhető áron. Számunka nagyon fontos a környezetünk megőrzése és annak védelme. Minden egyes termékünk által arra törekszünk, hogy védjük a zöldet és minél kevesebb mesterséges anyag segítsége által készítsük el a minőséges termékeinket.

A Bió Zéró egy olyan sikertermék, amely ténylegesen 100 %-ban természetes és még hozzáadott illatanyagokat sem tartalmaz. Így kiváltképpen ajánlott, olyanok számára, akik ekcémával, vagy bármilyen bőrbetegséggel küzdenek. A Cleaneco termékek allergének és színezék mentesek, így a babák számára is teljesen biztonságosak. A termékeink magas minőségét az Európai Unió is alátámasztotta azzal, hogy ECOCERT minősítésben részesítette a vállaltunkat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést bővebb információért kattintson a honlapunkra vagy hívja a +36 1 920 1113-as telefonszámot. Továbbá elérhetőek vagyunk még az office@cleaneco.hu e-mail címen. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal és védjük együtt egymás egészségét és a minket körbevevő természetet!