A magyar piac által kínált legkedvezőbb árú autók!

Az új autók ára akármilyen kedvező is, mégis nagy kiadást jelent egy átlagos család számára autót vásárolni. Természetesen az egyes gyártók által kínált járgányok és típusok között hatalmas különbségek vannak, de ha csak nem tartozunk bele a leggazdagabb tízezerbe, akkor érdemes alaposan körülnézni vásárlás előtt. Összegyűjtöttük a hazánkban újonnan kapható, legkedvezőbb árú autókat, melyek közül lehet szemezgetni, melyeket aránylag olcsón be lehet szerezni, de erről-arról azonban le kell mondani.

[wp_ad_camp_1]

A Dacia Sandero az előkelő első helyen áll, ugyanis az 1.2-es motorral rendelkező kisautó ára 2 millió forint alatt van. Persze ez az összeg is igen magas, de sajnos ennyit legalább össze kell spórolni, ha autót szeretnénk vásárolni. Ez az autó talán nem a legbiztonságosabb vagy a legszebb amit megvehetünk, de tagadhatatlanul olcsó és azért mégis jó választást tud biztosítani.

A Peugeot 107-es modellje, ugyancsak 2 millió forint alatt van. Egy nagyszerű városi autóról van szó, melyet ha nem hajtunk túl, akkor elégedettek lehetünk vele. A francia csodajárgány 1-es motorral rendelkezik, de kompakt, egyszerű vele a parkolás és még a fordulékonyságára sem lehet panaszkodni, továbbá egészen pofás járgányról van szó.

A Suzuki Splas a japán autógyártás egyik nem túl szerencsés képviselője, ami se nem erős, se nem nehéz és még csak nem is szép, de az ára igazán kedvező, alig haladja meg a 2 millió forintot. 1000-es motorral rendelkezik, így tulajdonképpen legalább a teljesítményére nem lehet panaszkodni.

A Fiat Panda az olasz ipart képviseli az olcsó autók között. Egy kicsit egyterű és egy kicsit városi is ez az autó és nem a legszebb, valószínűleg nem álmaink autója, de teljesítményben bizony veri a már felsorolt járműveket, ugyanis a motorja eléri az 1.2-es méretet, holott az ára ugyancsak 2 millió körül mozog, mint a többi autó esetében.