A megfigyelő kamera sok helyen tesz hasznos szolgálatot

A megfigyelő kamerák egyes helyeken nélkülözhetetlenek. Például olyan telephelyeken, ahol nincs állandó őrség, a kamerák éjjel-nappal megfigyelő őrszemekként vigyáznak az árukészletekre, vagy más fontos dolgokra, helyekre, személyekre.

[wp_ad_camp_1]

A megfigyelő kamera puszta jelenléte is elriasztó lehet az illetéktelen behatolók számára. A lerakatok, raktárak, üzlethelyiségek, telephelyek, magánházak, garázsok, közterületek, hivatali épületek megfigyelése egyre elterjedtebbé vált. A megfigyelő kamera éjjel-nappali őrséget jelent, és a digitális képrögzítőknek köszönhetően visszanézhetőek a felvételek, és bizonyítékként is felhasználhatóak.

Nincs annál kellemetlenebb, mint mikor például egy kamion telephelyen a kamiontulajdonos arra ébred, hogy felvágták a ponyváját, és kirabolták. Ha viszont van megfigyelő kamera, akkor láthatóvá válik az elkövető. Ha éjjeliőrt is ültetnek a megfigyelő kamera monitorja mögé, akkor az elkövető azonnal tetten is érhető. Egyéb esetekben viszont a felvételek terhelő bizonyítékként hathatnak.

Sok portásnak feladata folyamatosan figyelni monitorok segítségével a megfigyelő kamera felvételeket, például nagyobb bevásárló központokban, stadionokban, rendezvényeken, és szükség esetén azonnal informálni tudják a biztonsági őröket, ha gyanús dolgot, illetve visszaélést észlelnek. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem mindenkit vár honlapján, aki profi megfigyelő kamerát szeretne vásárolni jutányos áron.

A megfigyelő kamera nagyon előnyös, mert olyan dolgokat is lát, amit az emberi szem nem venne észre, viszont a felvétel újra és újra visszatekerhető, és megnézhető, így feltárulhatnak újabb információk a történtekről. A lineelectronic.hu internetes oldalon széles választékban találni megfigyelő kamerát, kedvezményes áron, egy év cseregaranciával.