A molett hölgyekre is gondolt az őszi divat!

Már régen elavult az a nézet miszerint a molett nőknek takargatniuk kell magukat, folyton fekete és bő ruhát kell viselniük azért, hogy ne mutassák azt, amire nem büszkék. Azért, mert van egy kis súlyfelesleged, itt-ott zsírpárnák éktelenkednek rajtad, még nem kell egy csapásra lemondanod a divatról. Az idei összeállításunkban könnyedén találsz gyönyörű színes ruhákat, kiváló karcsúsító fazonokat, melyekben csinos lehetsz!

[wp_ad_camp_1]

A tunika nagy divat, és szerencsére előnyös is, hiszen egyszerre ápol és eltakar ott, ahol kell! Minden csak a fazonválasztáson múlik. A jól megválasztott tunika ott emeli ki az előnyös vonalakat és tünteti el az előnyteleneket, ahol szeretnéd. Hordható a most ugyancsak divatos leggingssel, vagy tapadós nadrággal, sőt a hosszabbakat felveheted harisnyával, és egy dögös cipővel is. A tunika csakúgy, mint évtizedekkel ezelőtt, ma is olyan meghatározó eleme egy női szekrénynek! Viselhető buliban, a mindennapokban, de randin is.

A tunika mellett a dzsekik is fontos elemei a szekrénynek. Természetesen nagyon óvatosan kell választani. Szerencsére számos szín, anyag és szabás adott, így mindenki megtalálhatja azt a darabot, ami segít eltakarni a nem kívánatos részeket. Ha például a csípőtájékon van egy pár plusz kiló, akkor érdemes olyan dzsekit választani, ami a csípő feléig és, így optikailag ketté vágjuk a széles csípőt. Az máris vékonyabbnak tűnik. Ha a popsival van a baj, akkor érdemes hosszabb fazont választani, ami a popsit tudja felezni.

Ugyancsak kedvez a molett testalkatú hölgyekben a farmerka divat is. Idén végre búcsút inthetünk a koránt sem praktikus csípő fazonnak, hiszen végre újra a derékig érő, mélyebb ülepű farmerka hódít. Ezek nagy előnye, hogy eltakarják a csípőt és a hasat, sőt ezeket vissza is szorítják egy kicsit, így egy tapadósabb felsőben sem látszanak a hurkácskák.