A paleolit készítmények és étrend felépítése

A paleolit diétát először egy amerikai dietetikus fogalmazta meg 1975-ben. Megalakulása óta töretlen a sikere, de talán napjainkban vált a legismertebbé és kezdték el követni tömegesen.

[wp_ad_camp_1]

Paleolit készítmények csakis kizárólag minőséges és 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek. A diéta lényege, hogy azt a gasztronómiai irányzatot kövese, melyet maga a paleolit korban élő ősember is használt. A diéta sikeressége az egyszerűségében rejlik. A húsokat párolva és grillezve fogyasztják, különböző pácok és töltelékek nélkül, még a süteményeket csonthéjasok őrleményeiből készítik, nem pedig különböző gabonákból őrölt fehér lisztből melyek gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak. A paleolit étrend az effajta ételek fogyasztását nem engedélyezi, mint pl. növényi olajok, gabonafélék, hüvelyesek, tej és tejtermékek, transz-zsírok, hozzáadott cukrok. De ezeket könnyen helyettesíthetjük pl. a fehér lisztet csonthéjasokból készült őrleményekkel, a növényi olajokat pedig állati zsírokkal.

A paleolit étrend is lehet ugyanolyan színes, mint a modern ember által fogyasztott. Az effajta étrend alatt fogyaszthatunk tojást, húsokat (hal, csirke, kacsa, sertés, marha, liba), magvakat, tésztákat, zöldségeket (kivéve a hüvelyeseket és a szalonin és lektin tartalmúakat), gyümölcsöket, a tejtermékek körül csakis a fél és kemény sajtokat és a tisztított vajat, édesítő szereket, mézet, fűszereket, és természetes sókat. Ha felkeltettük érdeklődést és Ön is szeretne az egészségére jobban odafigyelni és elkerülni az úgynevezett civilizációs betegségeket, akkor látogasson el a www.nulife.hu weboldalra és szerezze be szükséges termékeket. Bővebb információ érdekében hívja a 30/7079-695 telefonszámot vagy írjon az info@nulife.hu e-mail címre.