A Proenzi készítményeiről

Ma már köztudott tény, hogy a mozgásszegény életmód és a sokszor egészségtelenebb ételek fogyasztása gyakrabban okoznak ízületi problémákat, mint amilyen a porckopás is. Mindezek mellett porckopás akkor is kialakulhat, ha igyekszünk többet mozogni, valamint arra is odafigyelünk, hogy mi kerül nap mint nap a tányérunkra. A porckopás ugyanis egy genetikailag is öröklődő betegség.

[wp_ad_camp_1]

A Proenzi termékek szedésével megfelelő módon hozzájárulhat, hogy szervezete megkapja mindazokat az anyagokat, melyekre még inkább szüksége van, ha Ön porckopással küzd. A Proenzi célja, hogy magas színvonalú termékekkel, valamint a legújabb tudományos ismeretek felhasználásával járuljon hozzá a porckopás megszüntetéséhez, illetve hogy segítse az aktív mozgás örömét.

A Proenzi termékek palettája igazán széles, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő Proenzi készítményt. A Proenzi termékek megalkotása során a kutatók azokra is gondoltak, akiknek problémát szokott jelenteni a nagyobb gyógyszerek lenyelése, illetve kellemetlenséget szokott okozni a gyógyszerek íze. Nekik készült a CalciCube Proenzi termék, mely csokoládéval bevont karamell ízű készítmény.

A Proenzi termékek alkotói külön figyelmet fordítottak a nőkre is, hiszen a szebbik nem képviselőinek körében sokkal gyakrabban előforduló betegség a csontritkulás. Ezt szem előtt tartva alkották meg a Walmark Kft. kutatói a Proenzi Lady készítményt. Ez a Proenzi termék a glukózamin mellett OsteoComplexet is tartalmaz.

Mindezek mellett a Proenzi termékek kínálatában megtalálhatjuk még a Probeven filmtablettát, a Proenzi Comfortot, a Proenzi ExPurt, de még a Proenzi Krémet is. Ha szeretné megismerni további termékeinket is, látogasson el a www.proenzi.hu honlapra.