A profi tolózárak színvonalas kínálata várja!

Szerelvény-raktáráruházunk már hosszú évek óta a legszínvonalasabb termékekkel várja Önt is a MOL területén Százhalombattán. A Lutz und Lutz Kft. igazi profilja az ipari, de főleg az olaj, gáz és vegyipari felhasználású, szerelvények és hozzájuk kapcsolódó szerelési anyagok forgalmazása. Célunk a magas szintű műszaki színvonal és korszerű, precíz vevőkiszolgálás, illetve a folyamatosan bővülő árukészlet biztosítása.

[wp_ad_camp_1]

Említésre méltó, hogy általunk a minőségi tolózárak hatalmas választéka várja kedvező árak mellett. Avagy ha számít az, hogy egy zár időtálló legyen, de az árát sem akarja többszörösen megfizetni, akkor csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul és biztos lehet benne, hogy elégedett lesz döntésével. Mindössze csak választania kell és már kézhez is veheti a tolózárakat. Természetesen szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy valóban azt a terméket is kapja, mely a célnak leginkább eleget tesz.

Tolózárainkat többféle kivitelben forgalmazzuk, avagy választékunkban megtalálhatja a késtolózárakat, az ovál- és laposházú zárakat, külső vagy belső orsós kivitelt, a fém- vagy gumiékes változatot, valamint DIN vagy ANSI szerinti kialakítást. Az magától értetődő, hogy minden csoporton belül még számos típus várja az érdeklődőket, de emellett többféle csatlakozás is kapható a tolózárakhoz, hiszen van hegtokos, hegtoldatos, menetes és karimás is. A működtetés szerint pedig kínálunk kézikerékkel, kézi csiga-, pneumatikus-, vagy elektromos hajtóművel szerelt zárakat. Beszerzési területeink leginkább a német-, a szlovén- és a lengyel gyártók kiválóságai.

A tolózárak érdekében tehát nem is kell más egyebet tennie, csak felkeresni százhalombattai üzletünket és szakembereink máris állnak rendelkezésére, hogy gyors és hatékony kiszolgálással, szakmai tanácsokkal segítsék a vásárlást, hogy Ön elégedett legyen!