A távfelügyeleti járőrszolgálat által teljes a védelem

Amennyiben szeretné megvédeni szeretteit, értékeit, otthonát, vagy bármely ingatlanát, akkor bizony egy professzionálisan kiépített riasztó rendszer az, amire szüksége van. A riasztó által elkerülheti a betöréseket, de ha mégis megesik a baj, akkor arról azonnal értesülhet. Ez viszont még nem minden, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által ugyanis rendkívül gyors, személyes közbenjárást vehet igénybe, ami által a védelem hatásfoka lényegesen nagyobb lesz.

[wp_ad_camp_1]

A távfelügyeleti járőrszolgálat által riasztó rendszerét diszpécsereink a nap 24 órájában figyelni fogják. Amint valami változás történik, egyik riasztó jelzést ad le, akkor a járőrszolgálat máris a helyszínen terem, hogy biztosítsa a személyes védelmet. Ha a betörő a helyszínen tartózkodik, akkor elkapjuk és azonnal értesítjük a rendőrséget is. Végre nyugodtan elutazhat, akár hosszabb időre is külföldön tartózkodhat, hiszen ha baj van, mi sietünk, nem kell otthona védelme miatt aggodalmaskodnia.

A járőrszolgálat a nap 24 órájában elérhető. Nem kell tehát abban bíznia, hogy a szomszédok majd észreveszik, ha jelez a riasztó, vagy a hatóságok cselekednek, hiszen a mi dolgunk éppen az, hogy rögtön a helyszínen teremjünk. A járőrszolgálatot az ország bármely területén kérheti, sőt a riasztó rendszerek kiépítése mellett ingyenesen tudjuk biztosítani tisztelt ügyfeleink számára. Ha tehát a biztonság a célja, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár.

A távfelügyeleti járőrszolgálat érdekben csak ajánlatot kell kérnie és máris a helyszínre sietünk, máris azon leszünk, hogy a leginkább megfelelő rendszert építsük ki az Ön számára, illetve a már meglévő riasztóit mihamarabb csatlakoztassuk rendszerünkhöz. Keresse fel az Elektronika Vonala Vagyonvédelem honlapját a bővebb információk érdekében és ne feledje, mi Önért vagyunk!