A Thermal Hotel***Superior Mosonmagyaróváron a legjobb választás!

A mosonmagyaróvári Thermal Hotel***Superior a lehető legjobb választást biztosítja minden szempontból, így ha úgy döntött, hogy eltölt pár napot a csodálatos városban, a Szigetköz szívében, akkor a szállás érdekében forduljon hozzánk. Amennyiben termál hotelünket választja kikapcsolódhat, feltöltődhet, élvezheti az aktív pihenést és kedvére válogathat a különféle érdekes szolgáltatások sokaságából.

[wp_ad_camp_1]

Mosonmagyaróvár egyik legértékesebb kincse a gyógyhatású termálvize, amely minősítése alapján Európa öt legjobb hatású gyógyvize között szerepel. A nagyszerű és méltán népszerű termálfürdő az év minden napján nagyszerű kikapcsolódást nyújt a gyógyulni és a pihenni vágyók számára is. Szállodánk, a háromcsillagos Thermal Hotel Mosonmagyaróvár***Superior közvetlenül a termálfürdő területén található, így ha nálunk száll meg, akkor egyetlen helyen érhet el mindent, ami csak kellhet egy remek kiránduláshoz.

A gyógyszálloda mindenkire gondolt, így szolgáltatásaink sokszínűsége által mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szolgáltatásokat. Az egészség megőrzésére érdekében adott a saját orvosi rendelő és a jól felszerelt gyógyrészleg. Aki tehát fogászati kezeléseket szeretne igénybe venni vagy a plasztikai sebészetet keresi, az a Thermal Hotel***Superior szállodában a legjobb helyen jár.

A hotel wellness részlege páratlan, garantálja a maximális kikapcsolódást különféle masszázsokkal, finn- és infraszaunával, pezsgőfürdővel, jade köves masszázsággyal, sóbarlanggal, kozmetikával, pedikűrrel, manikűrrel és még fodrászattal is. A wellness élmények mellett persze a gasztronómia terén is igazán kalandos túrákat tehetnek vendégeink a Thermál Étterem által.

Ha egy pozitív élményekkel teli, feledhetetlen hétvégét szeretne, akkor válassza a Thermal Hotel***Superior szállodát! Rendkívüli csomagajánlatainkat honlapunkon máris megtekintheti!