Aktuális Forma 1 hírek

A Forma 1 egy világhírű sportág, amely több kontinenset is érint minden évben, hiszen a világ minden táján léteznek már Forma 1-es pályák, és hazánkba, a Hungaroringre is minden évben több ezer ember látogat ki, hogy élőben nézhesse a Magyar Nagydíjat, ami magyar a Forma 1 rajongók körében a legfontosabb esemény minden évben.

Forma 1 hírek elérhetőek teljesen ingyenesen a vezess.hu weboldalon tehát ha önt is érdekli a száguldó cirkusz világa, és többet szeretne megtudni a pilótákról, a versenyekről, a csapatokról, vagy átböngészné a teljes versenynaptárat, akkor nálunk erre is van lehetősége, tehát megéri benézni weboldalunkra. Weboldalunkon folyamatosan frissülnek a Forma 1-es cikkek, így naprakész tartalmakat és cikkeket találhat majd, amelyekből rengeteg érdekességet és újdonságot tudhat majd meg erről a sportágról amit világszerte nők és férfiak egyaránt imádnak. Ha mindent meg szeretne tudni az idei versenynaptárról, akkor is itt a helye nálunk, hiszen itt teljes egészében megtalálhatja azt, vagyis előre megtervezheti, hogy melyik futamot tudja majd megnézni.

Kattintson tehát a vezess.hu weboldalra és itt hasznos információkat és kulisszatitkokat tudhat meg a Forma 1 világáról, például arról is olvashat, hogy a Mercedes attól fél hogy idén már nem érik utól a Ferrari istállót. Az idei szezonban úgy tűnik, hogy a Mercedes uralmának vége szakad, és a Ferrari sokkal erősebb erőforrásokkal rendelkezik, ez pedig mindenkit meglepett, még a Mercedes csapatfőnökét Toto Wolffot is, és már abban sem biztos, hogy végig tudni fogják tartani a tempót a rivális Ferrarival. Toto Wolff elmondása szerint jelenleg a harmadik erőforrást fejlesztik a Mercedesnél, és megpróbálnak egy sokkal stabilabb és erősebb motort összehozni, hogy újra versenybe szállhassanak a Ferrarival.