Antik bútor felvásárlás készpénzért cserébe

Bútorok nélkül egy otthon, nem otthon. Ugyanakkor sokan nem csak egyszerű bútorokként tekintenek ezekre a berendezési tárgyakra, hanem valódi értékként. Nos, sok esetben valóban komoly értéket jelent a bútor, még pedig, ha antik.

[wp_ad_camp_1]

Antik bútor felvásárlás – Nehéz elképzelni, hogy mi lenne velünk bútorok nélkül, de szerencsére ebbe nem is kell belegondolni. A bútorok kapcsán egy valami biztos, még pedig, hogy vannak olyan darabok, amikhez különös óvatossággal közelítünk és a látványuk is megigézi az embert. Nem csoda, hogy a gyűjtők valósággal vadásszák ezeket a darabokat és sokszor szinte egymást tapossák, csak, hogy gyűjteményük egy-egy különleges darabbal gazdagodjon. Az átlag ember viszont nem feltétlenül tud mit kezdeni egy-egy ilyen darabbal. Egyrészt a berendezéshez sem illik, másrészt gyakran el sem fér. Ekkor ne száműzze a padlás vagy a pince egy rejtett zugába, hanem inkább tegye pénzzé, még pedig a Lánchíd Galériában! Miért pont itt? Mert nem csak azonnali készpénzt kap érte, de igazán magas áron tud megválni az adott antik bútordarabtól!

A Lánchíd Galériában megismerheti az Önre hagyott antik bútordarab értékét. Ha semmiképp sem szeretné megtartani, akkor az értékbecslést követően kap egy árajánlatot, amibe, ha beleegyezik, akkor azonnal készpénzt kaphat a bútor ellenében. Ugyanakkor nem csak antik bútorokat tud itt értékesíteni, hanem akár festményeket, régiségeket és porcelánt is. A Lánchíd Galériában több tízéves tapasztalattal rendelkező szakemberek mérik fel a vagyontárgyak értékét. Ha szeretné megtudni a tulajdonában álló vagyontárgyak értékét, akkor forduljon a Lánchíd Galéria munkatársaihoz! Bővebb információkat a keszpenz-fizetes.hu weboldalon talál, elérhetőséggel együtt!