Antik Porta újdonságok

Alig fél év után jelentős fejlesztésen esett át Magyarország egyik vezető, de mindenképpen legújabb eladó régiségekkel, művészeti termékekkel, régi ingatlanokkal és veterán járművekkel foglalkozó régiség hirdető oldala az Antik Porta. Az online régiségpiac üzemeltető és fejlesztői a nagy sikerre való tekintettel tovább vitték a kezdeti régiség apróhirdető gondolatot és jelentős ötletekkel, fejlesztésekkel bővítették a portál szolgáltatásait.

[wp_ad_camp_1]

Mostantól teljesen díjmentes az oldal használata minden régiséget hirdető számára, függetlenül, hogy free vagy VIP tagsággal rendelkezik. A másik jelentős része a fejlesztésnek az elindított blog magazin. Mostantól a régi korok iránt érdeklődők nem csak eladó régiségekkel találkozhatnak az Antik Porta oldalán hanem a témába illő érdekes cikkel is. Megtalálhatók beszámolók kastélylátogatásokról, természeti értékekről, régi vintage receptekről, de veterán járművekről is.

Sőt a saját szerkesztésű blog magazinban rendszeresen értesülhetünk múzeumok, kulturális helyszínek közelgő eseményeiről is. Akinek pedig kedve támad egy jó információt megosztani az oldal látogatóval , bátran megteheti. Az üzemeltetők gondoltak a cikk beküldés lehetőségére is, így egy „blogbejegyzés” funkcióra kattintva bárki maga is közzéteheti információit, beszámolóit. Bármely regisztrált tag írhat érdekes beszámolókat kirándulásról, régi idők kirándulásáról de akár kedvenc, otthon féltve őrzött régiségének történetéről is. További érdekes fejlesztés, hogy mind a hirdetők mind a blogbejegyzés beküldői az Instagramhoz hasonló képi effektekkel „turbózhatják” fel a mobiltelefonnal készült képeiket egészen professzionális hatást keltve.

A cikkek és a hirdetések is (!) mostantól a mai közösségi média korának megfelelve kommentelhetők, a látogatók szabadon hozzászólhatnak az őket érdeklő témához. A fejlesztés persze a jövőben sem áll meg, az Antik Porta tulajdonosai már dolgoznak egy következő, ősszel várható újdonságon is.