Ausztrália legjobb városai

Ez a hatalmas ország fantasztikus városok sokaságának ad otthont, amelyek csak felfedezésre várnak. Míg a világhírű városok, mint például Sydney és Melbourne, általában a reflektorfény középpontjában állnak, addig Ausztrália kevésbé ismert városaiban is rengeteg látnivaló található.

[wp_ad_camp_1]

Gyönyörű tengerpartokkal, élénk kultúrával és csodálatos természeti látnivalókkal van tele egész Ausztrália, ezért nem fogja megbánni, ha ide utazik. Sydney lehet a legfontosabb célpont, amikor először látogatja meg Ausztráliát. Az Operaház és a Sydney Harbour Bridge a város két talán legszebb pontja, bár a Bondi tengerpart és a kikötő ugyanolyan káprázatos látványt nyújt mindenki számára. Az élénk város, Sydney szuper kulturális és művészeti színtérrel rendelkezik, ami nagyszerűvé teszi az itt élést és az idelátogatást is. Több mint kétszáz éves történelmével rendelkezik a város, ezért több szép történelmi helyet is meglátogathatunk, míg Sydney közvetlen közelében fekszik néhány gyönyörű nemzeti park is.

Az ország második legnagyobb városa egy stílusos hely, sok látnivalóval és teendővel. A világ egyik legjobb városa, Melbourne európai megjelenéssel bír, mivel ez a város számtalan ország polgárainak otthona a világ minden tájáról – ez adja az egyedülálló, multikulturális hangulatát. Az ország kulturális fővárosaként számos művészeti galéria, koncertek és fantasztikus ételek is kipróbálhatóak a városban. Annak ellenére, hogy a lenyűgöző látnivalók tekintetében nem hasonlítható össze Sydney-vel, Melbourne akkor nyerő, amikor az autentikus, változatos és élénk környékekről van szó. Szánjon időt az utcáinak felfedezésére, és hamarosan beleszeret ebbe a nagyvárosba. Az esőerdőkkel körülvett Cairns város egyetlen dologra összpontosít – a turistákra, ezért ide is érdemes ellátogatni.