Autókölcsönzés sofőrrel az elasticcar.hu jóvoltából!

Az autókölcsönzés rengeteg szituációban jöhet jól, például akkor, ha önnek nincs saját autója, vagy akkor, ha van, csak éppen az nem alkalmas az utazáshoz. Sokak szerint luxus az autóbérlés, viszont nálunk, az elasticcar.hu weboldalon csakis kedvező árú autókat bérelhet, amelyek ráadásul kényelmesek és megbízhatóak is. Forduljon tehát hozzánk, ha önnek is kölcsönautóra van szüksége.

[wp_ad_camp_1]

Autókölcsönzés sofőrrel pedig még jobban megkönnyítheti a dolgát, hiszen esküvő, osztálytalálkozó, céges buli vagy bármilyen más rendezvényen nyugodtan koccinthat barátaival, hiszen ott lesz a tapasztalt és megbízható sofőr, aki majd hazaviszi önt. Sofőrjeink gyorsan és pontosan szállítják önt a megadott helyszínre, és a maximum óra, amit ledolgoznak az a 12. Amennyiben ön hosszabb útra készül, és nem akar elfáradni, akkor is igénybe veheti sofőrjeinket, de ha külföldi útra készül, akkor a sofőr szállását önnek kell biztosítania. A sofőr önhöz mindig telitankolt gépkocsival érkezik. Tehát ha ön nem szeretne vagy túl fáradt ahhoz, hogy volánhoz üljön, olyankor érdemes hozzánk és sofőrjeinkhez fordulni.

Az autóbérlés nagyon jól jöhet akkor is, ha nem szereti karbantartani az autót, hiszen a kölcsönkapott autóval nem kell egyáltalán foglalkozni, és még különböző költségeket is levesz az ön válláról, például hiteleket, biztosításokat, súlyadót és még sok mást. Amennyiben ön többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, autóinkról vagy cégünkről, érdemes lehet felkeresni weboldalunkat az elasticcar.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, ezt is megteheti, csak küldjön e-mailt az info@elasticcar.hu weboldalra, vagy tárcsázza a +36 1 405 8763 telefonszámot és ügyfélszolgálatunk boldogan felveszi önnel a kapcsolatot és válaszol bármilyen kérdésre.