Az adó 2014 kedvezményekkel kecsegtet!

Ha Önt is érdeklik a változások, ha szeretne mindent tudni a legújabb adó törvényről, ha érthető, de alapos magyarázatra kíváncsi, akkor ennek érdekében mindössze csak annyit kell tennie, hogy felkeresi internetes portálunkat, ahol az adózásról mindent megtudhat, ahol semmi nem marad Ön előtt titokban. Ismerje meg minél előbb a változásokat, hogy minél könnyebben tudjon alkalmazkodni!

[wp_ad_camp_1]

Az adó 2014 kimondja, hogy változnak a béren kívüli juttatások. Ez azt jelenti, hogy az egyes meghatározott-, illetve béren kívüli juttatásként, továbbá adómentes juttatásként adható utalványok köréből ezentúl kizárják azokat, amelyeknél a visszaváltás lehetősége is biztosítva van. A munkáltatónak ez a változás lehetőséget ad arra, hogy adómentesen hozzájáruljon például a munkavállaló már meglévő lakáscélú hitelének a törlesztéséhez. Az adó 2014 által továbbá a pénzügyi intézmények által elengedett kölcsönösszegek is adómentes juttatássá válhatnak, amelyeket nem biztosítottak ingatlanfedezettel.

Az adó 2014 által emelik az egészségügyi szolgáltatási járulékot is. A javaslatban foglaltak kimondják, hogy az egészségügyi szolgáltatási járulék mértéke az idei havi 6.660 forintról jövő évben havi 6.810 forintra fog emelkedni, avagy az összeg az infláció mértékével nő. A járulékfizetési kötelezettséget érintő tervezett változásnak köszönhetően nem kell majd egészségügyi szolgáltatási járulékot fizetnie a munkaviszonnyal rendelkező nyugdíjas vállalkozónak és bizonyos társas vállalkozóknak sem.

Az adó 2014 tehát úgy néz ki, hogy egyelőre csupa jó dolgot ígér. Ha ez Önnek viszont nem elég, szeretné megismerni a részleteket is és mélyebben belemenni a dolgokba, akkor csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul és weblapunkon már értesülhet is az egyéb változásokról, az adócsomag azon részeiről, melyek talán Önt is érintik.