Az adózás 2014-es változásai sokakat érintenek!

A folyamatosan változó törvényeket, az újításokat nem egyszerű követni, viszont ha szeretnénk hatékonyak lenni munkánkban, ha kiakarjuk használni a kedvezményeket biztosító lehetőségeket, akkor muszáj résen lennünk és bizony követni minden változást. Különösen igaz ez az adótörvényekre, melyek az elmúlt év novemberében estek át komoly átalakításon. Ha szeretnéd tudni, hogy az új adózási törvények kiket is érintenek, mennyire vannak befolyással rád, akkor keresd fel honlapunkat, ahol máris megkapod a választ!

[wp_ad_camp_1]

Az adózás 2014 folyamán érvényes lényegi változásai sokak számára hoztak pozitív változást, ami nem is csoda, hiszen a törvénymódosítások, mind a családok, mind pedig a munkáltatók számára is remek lehetőségeket biztosítanak. A változás értelmében ugyanis az a munkáltató aki három- vagy többgyermekes anyukát foglalkoztat az, az eddigi három év helyet most öt évig élhet adókedvezménnyel. A családok pedig a még igénybe nem vett adóalap-kedvezmény összegét is érvényesíteni tudják a nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékból , sőt kiszélesedik a gyermekek után járó kedvezmény igénybevételének a lehetősége is.

Az adózás 2014-ben sajnos nem csak pozitív újdonságokat hozott, némi negatívummal is jár, hiszen például növekedett egészségügyi szolgáltatási járulék. Szerencsére nem nagy összegről van szó, avagy az egészségügyi szolgáltatási járulék mértéke az elmúlt évi havi 6.660 forintról most 6.810 forintra emelkedett, tehát az infláció mértékével nőtt. Kedvezménynek tekinthető viszont, hogy a biztosítási és járulékfizetési kötelezettség adott feltételek teljesülése során nem terjed ki a gyakorlati képzés keretében foglalkoztatott hallgatókra.

Ismerd meg a részleteket, a pontos változásokat, hogy azokra még időben fel tudj készülni, hogy az adózás 2014-ben se jelentsen gondot számodra! Várunk honlapunkon a mindenre kiterjedő, precízen kidolgozott cikkünkkel, mely bemutatja az új adótörvényeket!