Az állandó távfelügyelet előnyei

Sokan szeretik biztonságban tudni meglévő vagyonukat vagy üzletüket esetleg telephelyüket. Ilyenkor rendszerint megfelelő riasztóberendezéseket és kamerákat szereltetnek fel a tulajdonosok az ingatlan területére. A nagyobb biztonság érdekében számos cég 24 órás felügyeletben figyeli ezen ingatlanokat és az ott történő eseményeket.

[wp_ad_camp_1]

A távfelügyelet így igényelhető minden olyan otthonhoz, üzlethelységhez vagy telephelyhez, amely megfelelően fel van szerelve biztonsági berendezésekkel.  Ilyenkor nem csupán egy hagyományos értesítést kapunk arról, hogy valami rendellenes történik az ingatlanunk területén, hanem egy komplett diszpécserszolgálat elemzi a helyzet súlyosságát, és azonnal kapcsolatba lépnek a tulajdonossal, szükség esetén pedig a járőrszolgálattal és a hatóságokkal is, ha a helyzet úgy kívánja.

Azok számára, akik igénylik a távfelügyelet szolgáltatást, minimálisra csökken az ingatlan ellen elkövetett illegális behatolások és rongálások száma. A statisztikák is alátámasztják, hogy megfelelően védett objektumok kevesebb kárt szenvednek el, mint azok, amelyek nincsenek riasztórendszerrel és távfelügyelettel védve. Mindenképpen érdemes profi szakemberre bízni a megfelelő védelem kiépítését, hogy meg tudja védeni az értékeit.

Ma már elengedhetetlen a nagyobb érétkű ingatlanok vagy nagy értéket tároló raktárak és telephelyek megfelelő védelme, mivel a behatolók egyre alaposabban felkészültek, és sokszor a legrosszabbkor csapnak le féltve őrzött otthonunkra vagy telephelyünkre.

Ha Ön is meg szeretné előzni azt, hogy a vagyon elleni betörés vagy lopás megkárosultja legyen, akkor lépjen kapcsolatba az Elektronika Vonala Vagyonvédelem szakembereivel, akiktől meg tudja rendelni a legszínvonalasabb riasztóberendezéseket távfelügyelettel és járőrszolgáltatással. A részletes információkat és az elérhetőségeket megtalálja a lineelectronic.hu weboldalon.