Az ausztriai rafting kalandos izgalmai

Számtalan kalandos utazásban lehet részed akkor is, ha az Alföldön, országunk határai között maradsz, de ha mégis szeretnél kicsit kimozdulni, és az ausztriai hegyekben szereznél gyönyörű emlékeket, szintén számos lehetőség közül választhatsz.

[wp_ad_camp_1]

Az Ausztria rafting éppen ilyen élménydús szabadnapokra tartalmaz rengeteg izgalmas kalandot. Amennyiben ugyanis úgy döntesz, hogy ellátogatsz a Békatutaj Egyesülettel egy ilyen ausztriai raftingra, olyan izgalmakkal teli emlékeket szerezhetsz, melyek életre szólóak.

Miért érdemes ezt a kikapcsolódási formát választanod? Mert így nem csupán a hétköznapok alatt felgyülemlett izgalmakat, stresszt vezetheted le, de testileg is sokkal egészségesebb lehetsz általa. A friss, ausztriai hegyi levegőnek ugyanis nincs párja. A vadvízi evezés a Salza folyón kezdődik, mely a VI fokozatú skálán az I-III kategóriába tartozik. Ennek a programnak az időtartama megközelítőleg 4-4,5 óra. Ám korántsem túlzottan fárasztó, hiszen közben több pihenőhelyen is megáll majd a kis csapat, sőt még piknikezésre is lehetőség lesz.

Ezután hegymászásra kalauzoljuk a csoport résztvevőit. Ám nem kell megijedni, hiszen a kezdő hegymászással foglalkozóknak is adottak a lehetőségek egy könnyebb pálya alakjában. Bármilyen nehézségi szintről is legyen szó, mi megtaláljuk a neked leginkább megfelelőt, így nem kell attól tartanod, hogy kimaradsz valamilyen programból az ausztriai rafting túrán.

Amennyiben bővebben is tájékozódnál, látogass el internetes oldalunkra, a www.bekatutaj.net-re, ahol mindig naprakész információkat találhatsz az ausztriai rafting programjainkról, valamint még számos olyan utazási célunkat felölelő kirándulásokról, melyet kimondottan a pörgést kedvelő személyeknek alakítottunk ki.