Az autóriasztó kevés

Biztosan már Önnel is előfordulhat, ha van autója, hogy bekapcsolt az autójának a riasztója, de nem történt semmiféle intézkedés, sőt még a járókelők is teljesen közömbösek voltak az egyébként fület bántó hangra. Mi sem bizonyítja jobban, hogy az autóriasztó kevésnek bizonyul, ha biztonságban szeretnénk tudni azt a tolvajokkal szemben.

A gépjármű védelem jelenthet az Ön autója számára is egy olyan kiegészítő szolgáltatást, melynek keretében nem marad szó nélkül az, ha megszólal az autóriasztó. A gépjármű védelem még hatékonyabbá tételének céljából lehetőségünk van szakértőktől kérni, hogy építsék be az autónkba a felügyeleti rendszert.

De hogyan is működik ez a gépjármű védelem? A beépített rendszer folyamatosan figyeli és érzékeli a beérkező jelzéseket. Amennyiben a távfelügyeleti rendszer rendellenességet észlel, riasztást fog kezdeményezni, mely egy központba fut be. Ilyen eset lehet, mikor a beszállást követően az autó tulajdonosa nem azonosította magát. Ebben az esetben automatikusan riasztást küld a rendszer a központba.

A gépjármű védelem érdekében használt néhány funkció a rendszer élesítése nélkül is működik. Többek között ilyen lehet a pánikgomb, mely egy külön gépjárműbe beépített, rejtett nyomógomb segítségével bármikor aktiválhatunk. Ha riasztás érkezik a központba, az Ön által igénybe vett szolgáltatás típusa alapján diszpécsereink azonnal intézkednek.

A gépjármű védelem tekintetében érdemes szakértőhöz fordulni, aki már több éve van a szalmában, mint ahogyan az Elektronika Vonala Vagyonvédelem is. Amennyiben valóban profikra bízná autójának védelmét, látogasson el a lineelectronic.hu honlapra, ahol részletsebben is tájékozódhat a gépjármű védelem szolgáltatásról. Sőt, akár azonnal fel is veheti velünk a kapcsolatot.