Az egri hotelek kiválósága, a Hotel Senator-Ház várja

Amennyiben Ön is úgy döntött, hogy eltöltene pár kellemes napot a történelmi városban, a hős Egerben, akkor a legjobb választást az Eger hotel jelenti, ami minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az egri hotelek legjobbika az a XVII. századi épület egy olyan barokk stílusban épült szálloda, ami kívülről és belülről is egyaránt lenyűgöző, páratlan élményeket garantál.

[wp_ad_camp_1]

Eger számtalan érdekes látnivalót kínál az érdeklődők számára, melyek a szálloda Eger lakói számára könnyedén elérhetőek lehetnek, ugyanis a híres és festői szépségű Dobó téren álló, az Egri Vár falához épített 300 éves épülettől csupán csak pár percre találhatóak, nem kell amiatt aggódnia, hogy hosszú és fárasztó sétákat kell tennie, hogy nem tud majd hová parkolni és így tovább.

A méltán kiváló szállás Eger emellett minden kényelmet megadnak, hiszen mind a tizenegy szobában van internet elérhetőség, van telefon, van mini bár, baba ágy szükség szerint és az olyan szükséges eszközök, mint a hajszárító és társai. A Eger hotel természetesen gondolt a lazításra is, így a vendégek élvezheti a szaunát, ami egy fárasztó nap után remek lehetőséget ad a tökéletes kikapcsolódásra, a méregtelenítésre, egy kis kényeztetésre.

A szállás Eger kiváló éttermet és kávéházat is kínál, így a finom falatok, hazai ízek színes és sokoldalú kínálatának köszönhetően bárki finomakat tud falatozni anélkül, hogy most főznie kellene, a kávéházakban pedig jókat lehet beszélgetni és akár ismerkedni is új emberekkel.

A szálloda Eger várja Önt is remek ajánlatokkal, érdekes programokkal, akciós csomagokkal és egy olyan elképesztő környezettel, ami biztosan leveszi a lábáról. Keresse fel a szállás Eger internetes oldalát, tekintse meg képeinket és válogasson az ajánlatok között kedvére, hogy pár napon át végre önfeledten tudjon pihenni és szórakozni!

Forrás: Szállás Eger