Az Ikrek horoszkóp jellemzői

A csillagok napról napra újabb meglepetéseket tartogatnak számunkra. Amennyiben Ön is szeretne felkészülni a legváratlanabb történésekre és eseményekre, akkor nincs más teendője, mint követni a napi horoszkópját.

[wp_ad_camp_1]

Ikrek horoszkóp Május 21-től Június 21-ig tart. A napi horoszkóp megtalálható a www.napi-horoszkop.hu weboldalára kattintva. A honlapunkon mindig friss információval szolgálunk a szerelem, pénzügyek, egészség, illetve a karrier terén. Látogasson el hozzánk és tudja meg Ön is mit tartogatnak az Ön számára a csillagok. Az Ikrek csillagjegyben szülöttek az első kettős jegy. Az eredeti egység az Iker jegynél felbomlik fényre és sötétségre, jóra és rosszra, illetve égre és földre, valamint nőre és férfira. Az Iker jegy az emberi kettősséget tükrözi, az ellentettjeit és a szellemi tudat fejlődést jelképezi. Jellemző rájuk, hogy el tudnak vonatkoztatni az ösztönös és az érzelmi indíttatásoktól, és a tetteit az akarat és az értelemnek rendelje alá. Az Ikrek jegyét a Merkúr bolygó uralja, amely által ebben a csillagjegyben szülöttek nyitottá, könnyen barátkozóvá és természetes személyiségé váltak.

Továbbá a Merkúr bolygónak köszönhető a logikus gondolkodás, az ékesszólás, könnyű felfogás és tanulékonyság, határtalan tudásvágy, elvonatkoztató készség és az is, hogy értelmesen képes válaszolni a tapasztalatok és a benyomások sokaságára. Az Ikrek drágaköve az akvarin. A szerencsenapjuk a szerda és a szerencseszámuk a 3 és a 4. További érdekesség, hogy az egyik kedvenc tartózkodási helyük a magaslati vidékek. Az Iker nő kiváló élettárs, míg az iker férfi sosem lesz képes elfogadni egy nő hatalmát. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kattintson a honlapunkra, ahol minden nap megtudhatja, hogy mit tartogat számára a jövő.