Az innovatív energia forrása, avagy az MVM

Az MVM Csoport, az a vállalat, mely a mai napig Magyarország legnagyobb nemzeti energetikai társaságcsoportjaként működik, ezáltal pedig biztosítja a folyamatos energiát erőművein, átviteli- és távközlési hálózatán, valamint kereskedőin és energiatőzsdéin keresztül a az ország biztonságos villamosenergia- és gázellátásához is hozzájárul, a kormányzati infokommunikáció biztosítása mellett. A cég 50 éve felel a nemzet energiabiztonságáért, ma már nem csak a villamosenergia, hanem még a földgáz területen is.

[wp_ad_camp_1]

biztonságos és folyamatos energia ellátás az MVM Csoport által nem is lehet kérdéses. Stratégiai energia holdingként tagvállalatai tevékenységében a csoportos értékeket érvényesíti, hogy így megvalósuljon a folyamatos és hatékony együttműködés, ami az erőforrások optimális hasznosításához vezető legjobb út. Az energia jövedelmezőség észlelhető fejlődése, a cégcsoport piaci, illetve tulajdonosi értékei a rendszernek hála könnyedén megvalósulhatnak. A nemzeti tulajdonú energia társaságcsoport emellett jelentős szerepet tölt be az állami felelősség-vállalásban érvényesítésében is.

A szolgáltatások sokoldalúsága, a tevékenységi körök összetettsége által a Magyar Villamos Művek szerepe hazánkban nem is lehet kérdéses. Az csak természetes, hogy vezető szerepet tölt be, mint villamos energia kereskedő és villamos energia termelő a Paksi Atomerőmű révén. Ez viszont még nem minden, ugyanis átviteli rendszerirányítóként a nagyfeszültségű átviteli hálózat irányítását, üzemeltetését és folyamatos korszerűsítését is biztosítja.

A megbízható, az innovációk terén jeleskedő MVM Csoport, mint az energia biztos forrása mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leginkább optimális és a leginkább kedvező feltételek mellett biztosítsa minden otthon számára az energiaellátást!