Az USA legjobb államai

Az Egyesült Államok a nagyvárosok, a gazdag kultúrák és a varázslatos tájak kaleidoszkópja. Minden amerikai államnak megvan a maga egyedi vonzereje és egyéni jellege, éppen ezért a maga nemében mindegyik különleges.

[wp_ad_camp_1]

Tapasztalja meg az alaszkai vadont, kóstolja meg a finom borokat Kaliforniában, és New York államban sem fog csalódni. Csodálatos tengerpartjaival, remek időjárásával és csodás borvidékével az Arany Állam tökéletes kombináció egy pihentető nyaraláshoz. Kényeztesse belső gyermeki énjét egy látogatással az Anaheim Disneyland Parkba, és fedezze fel San Diego végtelen vízi parkjainak izgalmát és örömét. A szőlő államának is nevezik Kaliforniát, mivel a nemzet borainak közel 90% -át itt termelik, tehát biztosan nem lesz szomjas, ha Kaliforniába látogat! Florida főleg a móka állama, ezt a tényt támasztja alá az a több mint 90 millió látogató, akik ide látogatnak minden évben. A Sunshine State egy csodás állam család-barát látnivalókkal, a szórakoztató parkoktól a víziparkokig és a strandokig. Ráadásul évente több mint 230 napsütéses napot  élvezhet itt.

Orlando kétségkívül a legfontosabb helye, ami otthont ad a Walt Disney World Resort Magic Kingdomnak, a világ legnépszerűbb szórakoztató parkjának. A Universal Studios, a sok elbűvölő bevásárlóközpont és a menő golfpályák szintén vonzzák a látogatókat. Hawaii állam a világ leghosszabb szigetlánca – olyan hosszú, hogy megvan a saját időzónája. Az Egyesült Államok legdélebbi tartománya, és ez az egyetlen amerikai állam, amelyet teljes egészében szigetek alkotnak. Érdekes, hogy a több mint 130 sziget közül csak hét lakott. A többi pusztán a kalandok számára van fenntartva: vízesés látogatásra, trekkingre, túrázásra, izgalmas helikopter-túrákra és lusta tengerparti napokra.