Babzsák a Google irodáiban – A tiédben miért nincs még?

Néhány évvel ezelőtt vírusszerűen terjedtek azok a fotók, amelyek a Google irodáit igyekeztek bemutatni. Alighanem a legtöbben azt vettük észre, hogy babzsák babzsák hátán hevert. De vajon miért annyira népszerűek a babzsákok az informatikusok körében?

Ha meg akarod tudni, milyen egy jó szék, kérdezz meg egy informatikust! Ők azok, akik az életük legnagyobb részét üléssel töltik, így saját tapasztalataikra támaszkodhatnak. Nem meglepő, hogy a legtöbben a babzsákot jelölik meg a legkényelmesebb ülőalkalmatosságként. De mi a babzsák valódi titka?

A babzsák két kivételes tulajdonsággal rendelkezik. Az egyik tulajdonsága, hogy nincsenek szilárd és kemény részei, amelyek kényelmetlenséget okozhatnának. A másik tulajdonsága pedig, hogy a testfelület egészén osztja el a nyomást, így szinte teljes tartást biztosít kiemelt támasztópontok nélkül. Ez utóbbi adottságának köszönhető, hogy a babzsákban ülve szinte minden izmunk elernyedhet, így kevésbé fáradunk el benne munka közben.

Nem mellékes, hogy a babzsák nagyon jól fest és divatos választás. Egyszerűen feldobja az irodát vagy akár a társalgót. A Babzsák Sziget rendkívül széles szín- és anyagválasztékot biztosít mindazok számára, akik saját babzsákra szeretnének szert tenni. Az anyagválasztéknak köszönhetően mindenki kiválaszthatja azt a borítást, ami a leginkább tetszetős számára; választható a legegyszerűbb huzat, vászon, plüss és textilbőr is. Mindezek mellett pedig rendelkezésre áll a csiszolt bőre hasonlító Alcantara.

A babzsaksziget.hu csapata teret enged a kreatív ötleteknek. Ha valamilyen egyedi ötletünk vagy különleges igényünk van, bátran fordulhatunk hozzájuk; igyekezni fognak, hogy valóra váltsák az álmainkat és olyan babzsákot készítsenek nekünk, amilyet elképzeltünk.