Babzsák a Google irodáiban – A tiédben miért nincs még?

Néhány évvel ezelőtt vírusszerűen terjedtek azok a fotók, amelyek a Google irodáit igyekeztek bemutatni. Alighanem a legtöbben azt vettük észre, hogy babzsák babzsák hátán hevert. De vajon miért annyira népszerűek a babzsákok az informatikusok körében?

[wp_ad_camp_1]

Ha meg akarod tudni, milyen egy jó szék, kérdezz meg egy informatikust! Ők azok, akik az életük legnagyobb részét üléssel töltik, így saját tapasztalataikra támaszkodhatnak. Nem meglepő, hogy a legtöbben a babzsákot jelölik meg a legkényelmesebb ülőalkalmatosságként. De mi a babzsák valódi titka?

A babzsák két kivételes tulajdonsággal rendelkezik. Az egyik tulajdonsága, hogy nincsenek szilárd és kemény részei, amelyek kényelmetlenséget okozhatnának. A másik tulajdonsága pedig, hogy a testfelület egészén osztja el a nyomást, így szinte teljes tartást biztosít kiemelt támasztópontok nélkül. Ez utóbbi adottságának köszönhető, hogy a babzsákban ülve szinte minden izmunk elernyedhet, így kevésbé fáradunk el benne munka közben.

Nem mellékes, hogy a babzsák nagyon jól fest és divatos választás. Egyszerűen feldobja az irodát vagy akár a társalgót. A Babzsák Sziget rendkívül széles szín- és anyagválasztékot biztosít mindazok számára, akik saját babzsákra szeretnének szert tenni. Az anyagválasztéknak köszönhetően mindenki kiválaszthatja azt a borítást, ami a leginkább tetszetős számára; választható a legegyszerűbb huzat, vászon, plüss és textilbőr is. Mindezek mellett pedig rendelkezésre áll a csiszolt bőre hasonlító Alcantara.

A babzsaksziget.hu csapata teret enged a kreatív ötleteknek. Ha valamilyen egyedi ötletünk vagy különleges igényünk van, bátran fordulhatunk hozzájuk; igyekezni fognak, hogy valóra váltsák az álmainkat és olyan babzsákot készítsenek nekünk, amilyet elképzeltünk.