Bank Tech – Fő a biztonság!

Szeretné biztonságban tudni akár otthon vagy a vállalatnál az értéktárgyait? Legyen szó pénzről, értékpapírokról vagy esetleg ékszerekről, nálunk biztos megtalálja a legideálisabb biztonsági rendszert.

Bank Tech Kft. már 24 éve banktechnológiában vezető, világszerte elismert vállaltok beszállítója. Magyarországon a legtöbb bank, iroda, szálloda, pénzintézet a Banktech biztonsági berendezésit és eszközeit választja. A Banktech munkatársai a legmagasabb szakértelemmel rendelkeznek. A felkért munkára mindig az alapján indulunk el, hogy felmérjük a helyszín kockázati szintjét és ahhoz mérten járunk el. Attól függően, hogy milyen közegről van szó vagyon és tűzvédelmi berendezéseket, videokamerás és kártyás beléptető rendszereket, illetve számítógépes felügyeleti rendszerek megtervezést és kivitelezést is vállaljuk.

A Bankteck Safe Kft. a MABISZ általi minősített eszközöket és berendezéseket forgalmaznak, melyek a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik és az európai minősítő rendszer az EUROSAFE, a német VDMA és az osztrák VSÖ szabványoknak felelnek meg. Amennyiben felkeltettük érdeklődést nézzen be hozzánk személyesen Budapesten a Petzvál József utca 44-be, vagy érdeklődjön a +36(1)204 66 42, +36(1)204 66 43 telefonszámokon. Elérhetőek vagyunk még a safe@banktech.hu e-mail címen. A bemutatótermünk minden hétköznap, hétfőtől-péntekig 8.15 és 16.30 között nyitva tart. Itt megtekintheti a teljes kínálatunkat, a két valódi WERTHEIM trezorajtót, melyek valóságos monstrumok. Darabonként 3500 kg-ot nyomnak. Továbbá megtekintheti az általunk forgalmazott bútorszéfeket, páncélszekrényeket, pénzszámolókat, biztonsági kellékanyagokat illetve elektronikus vagyonvédelmi és kamerarendszereinket.