Banktechsafe.hu – Nagy teljesítményű páncélszekrények

Kis és nagy vállalkozások számára, vagy legyen szó pénzintézetekről ma már elengedhetetlen a páncélszekrények alkalmazása. Az otthoni és vállalkozások részére ajánlott a kisebb teljesítményű, könnyen mozgatható modellek, míg a pénzintézetek számára más sokkal komolyabb berendezéseket ajánlunk.

[wp_ad_camp_1]

Banktechsafe.hu internetes oldalára kattintva a teljes kínálatunkat megtekintheti. A weboldalunkon számos modell közül válogathat az igényeinek megfelelően. Megtalálja a kisebb, és egyben könnyebb modelleket és a extra széles és extra mély típusokat is melyek, már robosztus méretekkel rendelkeznek. A BWS0800-as modell kifejezetten irodai típus, mivel a mértéből adódóan tökéletesen alkalmas akár 18 darab A4-es formátumú keményfedeles mappa tárolására. A magyar MABISZ minősítés mellett, még számos nemzetközi minősítéssel is rendelkezik, amely teljes mértékben alátámasztja a magas minőséget és megbízhatóságot. A magas minősítésnek köszönhetően ez a típus akár 20 millió Ft-ra is biztosítható. Ám abban az estben, ha a páncélszekrényünket még riasztókészülékkel is ellátjuk ez az összeget akár meg is duplázhatjuk, vagyis az értéktárgyainkat 40 millió Ft-ra biztosíthatjuk fel.

A páncélszekrény biztonságáról a német gyártmányú szintén magas minőségű zárszerkezettel látták el. A zárszerkezet kulccsal működtethető, ám kérés esetén ez kicserélhető számkombinációra, illetve digitális zárszerkezetre. A különböző zárszerkezetek előnyiről és hátrányairól bővebben olvashat a honlapunkon, illetve a következő elérhetőségeken érdeklődhet a magas szakmai tapasztalttal rendelkező munkatársainknál. A telefonszámunk a következő: +36 1 204 66 42, illetve elérhetőek vagyunk még a safe@banktech.hu e-mail címen.