Bérelhető és kiadó horgásztó Boconád közelében!

A tó jelenleg 100%-ig magántulajdonban van. Több mint 45 évvel ezelőtt sóderbányaként üzemelt, azóta pedig több tereprendezésen, füvesítésen, fatelepítésen és többszöri kotrás után nyerte el mostani formáját! Az évi többszöri telepítésnek köszönhetően a tónak rendkívüli halállománya van. Célunk, hogy óvjuk a természetet és a halakat, ezért a tóról halat elvinni szigorúan tilos!

[wp_ad_camp_1]

A tó egy sporthorgásztó, tehát minden halat kíméletesen, fertőtlenítés után vissza kell helyezni a vízbe! Béreljen magának és társaságának egy egész horgásztavat, hogy teljes nyugalomban és biztonságban pecázhassanak.

A terült 5 HA-os, melyből a tó 3.5 HA-t tesz ki. Fontos megjegyezni, hogy a tavon legalább 15 kiépített horgászállás várja az idelátogató vendégeket.

Azok számára, akik hozzánk látogatnak rendelkezésükre áll 2 kiadó faház is, teljes berendezéssel. Teljesen berendezett konyha: evőeszközök, tányérok, grill, bográcsok, kemence, fűszerek és egyéb kiegészítők találhatóak.

Ha szeretne a legnagyobb nyugalomban horgászni barátaival, akkor mindenképpen látogasson el tavunkra, hiszen egy igazi horgászparadicsomról beszélünk.

További részletekért vagy információért kérjük, hívja az alábbi telefonszámot: +3630/942-6617 – Harsányi Tibor