Best Machinery: a biomassza hasznosítás szakértője

Az megújuló energiahasznosítás ma már szerencsére egyre nagyobb hangsúlyt kapott, melynek egyik vezető képviselője a Best Machinery Kft., aki a biomassza hasznosítási üzletág terén jelentős lépéseket, fejlesztéseket tett. Az EU-s és kormányzati célkitűzéseket követve a biomassza feldolgozás eszközeinek sokoldalú és kiváló választékát kínálja az érdeklődők számára.

[wp_ad_camp_1]

A cég a biomassza hasznosítási üzletága egyaránt kiszolgálja a szakterületen beruházni szándékozókat az egészek kis kapacitástól a több tonnás óránkénti teljesítményig is akár. Kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb technológiai elemek, mint a kalapácsos és késes aprítók, daráló gépek, szárítók, a hidraulikus és mechanikus brikettáló prések, a sík és gyűrűs matricás pellet prések, pelletáló berendezések, csomagoló gépek és természetesen a a kulcsra kész brikettáló és pelletáló üzemek is.

A Best Machinery Kft. biomassza hasznosítási üzletága versenyképes áron kínálja ügyfelei számára az igényeinek leginkább megfelelő és minden elvárásnak eleget tevő megoldásokat fás és lágyszárú alapanyagok esetében is.

Ha Ön profi a biomassza hasznosítás területén vagy esetleg még csak most fedezi fel a brikettálást és annak előnyeit, akkor mindenképpen érdemes megismerkednie az általunk biztosított hidraulikus és mechanikus brikettáló berendezésekkel. Képzett szakembereink ehhez ingyenes mérnöki konzultációt is biztosítanak, hiszen számunkra ügyfeleink teljes elégedettsége a legfőbb cél.

A hidraulikus és mechanikus brikettáló rendszereink kínálatában két európai és három távol-keleti gyártó professzionális brikettgyártó gépeinek teljes választéka található meg.

Segítségünkkel Ön költséghatékony megoldáshoz juthat, azaz a legkisebb beruházással léphet be a biomassza újrahasznosítás, a brikettálás világába, legyen szó teljes brikett gyártó rendszerről otthoni felhasználásra szánt brikett készítéséről vagy profi minőségű brikett előállításáról.