Bevált praktikák, hogy jó legyen a buli

Mindig állj pozitívan a bulihoz, hiszen ha pozitívan állsz az eseményekhez és az emberekhez az mindig segít. Nem kell, hogy az évszázad bulijára készüljetek, ha egy tipikus kisvárosi szórakozóhelyre mentek, amit már ezer éve megszoktál, a buli akkor is lehet jó. Az a fontos, hogy barátaiddal és a szeretteiddel lehetsz, erre koncentrálj.

[wp_ad_camp_1]

Készülj fel a jó bulira, mivel ha jól érzed magadat a bőrödben, nem állhat elő olyan helyzet, amivel ne tudnál megbirkózni. Köztudott, hogy amikor csinosnak gondolod magad, akkor az meg is látszik a kisugárzásodon és azon is, ahogy a környezetedben élők viszonyulnak hozzád. Nem véletlen tehát, hogy a legtöbb buli sokkal jobban indul, ha a csajokkal együtt készülődtök, együtt válogatjátok a ruhákat, ami sokat dob a hangulatotokon.

Vedd ki a részed a buliból, ne legyél passzív. Nem kell persze, hogy Te legyél a táncparkett ördöge, ha nem attól érzed jól magadat, akkor ne is erőltesd ezt magadra. Az viszont biztos, hogy nem azért mész szórakozni, hogy a sarokban ücsörögj. Ha táncolni épp nincs is kedved, akkor legalább olyan helyre huppanj le, ahol könnyű megközelíteni, ahol kevésbé aktívan is lehet jól szórakozni.

Próbálj kötetlen lenni, avagy ha mindig mindent meg akarsz tervezni, az nem baj, de a bulizásnál csak elrontja a hangulatot. Ha percre pontosan beosztod, hogy mikor érkeztek, hánykor és mit vacsoráztok, akkor az csak feszélyezhet mindenkit. Persze kell valami irányvonal, de azért nem kell kétségbeesni és veszekedni, ha kis csúszás van, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.

Maradj a buliban a csajokkal, hiszen a csajbuli nem véletlenül csajbuli, az rólatok szól, tehát nem fér bele, hogy félóránként eltűnsz egy ígéretesnek tűnő sráccal. Persze, ha valaki nagyon megtetszik, akkor állj félre vele beszélgetni és ha a szimpátia kölcsönös, akkor cseréljetek számot, mert most Te a lányokkal jöttél szórakozni.